tiistai 17. syyskuuta 2013

Chibiconin suunnitelmat


Tracon merkintä oli sitten viime merkintä ja nyt jatkunee cossisuunnitelma linjalla sitten tämäkin merkintä. Elikkäs: Vaikka Chibi onkin vasta marraskuusa niin olen alkanut pohtimaan asua tuonne ja mahdollisesti tulen sinne tekemään asun, jota tässä jo pitemmän aikaa jahkaillut tekeväksi. 

Alkujaan piti kierrättää Lisbethiä Chibiin, mutta sitten tajusin, että coni on marraskuussa ja marraskuussa on talvi. Lis ei kuitenkaan ole oikein talvi cossi, joten koitin valita nyt sitten hieman sellaisen mikä toimisi edes hitusen paremmin vuodenaikaan ja joka on ollut suunnitelmissa pitemmän aikaa jne.
Mielessä kävi sitten yksi, joka vaan vahvistuin entiseltään + peruukki löytyy jo eikä tarvitse murehtia peruukin tilaamista pikkuconiin.

Hahmo jota cossasin Bakaconissa 2011 ja joka silloin oli ihan askdakffds ( tulkatkaa kirjain melska sanaksi paska ) asu ( kyseinen asu on tuolla sivussa kuvallisena mallina, minkä sinne tein ).
Bakumanin ekasta kaudesta, Azuki Mihon ensimmäinen asu ( ja nyt ei lasketa sitten mitään koulupukuja listaan ). Kuitenkin.
Asu toteutus ei oikein toiminut miltään kantilta, niinkuin ei peruukkikaan: asu oli liian iso, peruukki ei toiminut ja sukkaviritelmäni...en edes sano mitään.

Mutta nyt, olen ehkä saannut leveleitä hieman edes, että tämä toteutuisi edellista yritystä paremmin.  Yritän ainakin toteuttaa tuon takkiversiollisen asun ja onnistua koko hahmon cossimisessa edellistä kertaa paremmin.


Suunnitelma asun suhteen sitten on seuraava:

¤ Peruukki tuohon on tilattu joku vuosi sitten, koska on pitänyt tehdä joku asu versio Miholta aijemminkin. Peruukki kuitenkin vaatii pientä kynimistä ( ottista lyhyemmäksi ainakin).

¤ Takki. Teen takkimaisen, mutten laita mitään takin vuoria tms tuohon.

¤ Hame, on suora lyhyt hame, joka ei tuota onkelmia ja johon löytyykin jo piilovetoketju entuudestaan.

¤ Paita, jonka koitan katsahtaa kaupasta, koska uskon tähän aikaa vuodesta poolopaidan löytävän.

¤ Kengät katselen kirppikseltä, tai sitten kärvistelen jossain kengissä mikkä löytyvät omastakaa ja ovat ei talvi kenkämäiset.


Toivon mukaan pääsen aloittamaan asua lokakuussa (  työstön aloittaminen riippunee täysin rahatilanteestain ), koska Chibihän on marraskuun yheksäs päivä, niin en halua viimetippaan vetää moista. Peruukin kynimisellä voisin aloittaa vaikka tässä tämän tulevan viikon aikana, josta voisin sitten merkintää pistää tulemaan. Riipunee ihan tylsyys asteestani ja jaksamisestani moinen touhu, koska lahnaus voi viedä voiton.. :I


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti