sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tracon lähestyy. Kuumottaako?

Tracon lägestyy ja cossi on alkutekijöissään. Mutkia on matkassa toimivien kaavojen suhteen, jotenka työstökin on hitaamman puoleista ja merkinnätkin huonollaisia cossin suhteen. Noin reilu 2 viikkoa aikaa  Traconiin...

Olen koittanut tehdä itse kaavoja, mutta jostain syystä joku mättää ja ei tunnu omineen onnaavan. Toivoni onnistuvasta ja helposta tiestä tämän asun suhteen on puppua, jotenka pyysinkin Camillaa jelppaamaan minua kaavojen piirtämisessä. Luotan siihen että hänen avustuksella saan toimivat kaavat. Mm-m! Taas varmasti mietin liian hankalan kaavan kautta asioita. Perus.

Nyt koska yläosan kaavat ovat mutka matkassani maaliin tämän asun suhteen..päätin koittaa tehä protoa alaosasta. Viivin kanssa on tullut pohittua miten saataisiin paras mahdollinen alaosa, koska "vekit" eivät saa olla liian teräviä.

Lauantaina kävin ettimässä loppuja osasia asuun aka kankasta pieneen taskuun ja rusettiin + rusetin koruun. Kohteena olivat Askartelukulma, kirpparit ja Nappi & Nauha. Mukaan tarttui piilovetoketju hameeseen, kangasta rusettiin ja pieneen pussukkaan.

Pussukkaa en vielä aloita tekemään, koska en tiedä mikkä ovat korttikoteloin mitat. Aijon nimittäin tehdä pussukasta korttikotelolle sopivan.


Rusettikankas. Poistopaloista ( kuten myös pussukan kangas ) löytyi sama kankasta kuin asussa muutenkin on. Sävy ollen juuri sellista mitä etsinkin. Tästä kankaasta tulee myöskin jalassa oleva nauha.

Pientä painetta ilmassa on hiljalleen cossin suhteen. Ehkä eniten kuitenkin ketuttaa ettei suunnitelmani toiminut miten halusin sen toimivat. Olisipa sovitusnukke niin sen päälle voisi helpommin mallailla asuja..huoh. Sovitusnuketkin kun maksavat uutena...aivan liikaa.

-----------------

Tivoli, Suomen tivoli on satamassa, eli tien toisella puolella. Lauanataina illasta päätettiin Sassen kanssa mennä kuvailemaan tuota ja siellä klo 22 olevia ilotulituksia. Tuona iltana Sasse voitti myös pelikoneesta minulle Tails -pehmon ja itselleen Knuckles -pehmon.
Tivolissa kävimme kuvailemassa myöskin perjantai illasta, testaamassa vähän kameran asetuksia.
Kuvia löytyy: http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Sekalaiset/23-24.8.2013+Suomen+Tivoli,+Kuopio/


Tämän päivän, sunnuntain pyhitän proton teolle, koiran puunaukselle ja mahdollisesti muulle möllötykselle. Luvassa siis ehkäpä viikolla merkintää kuinka olen onnistunut säheltämään proton parissa. Kassotaan mitä käykään.

Ensiperjantaihin mennessä pitäisi hakea passikuva..yh. Perjantaina koittaa käynti Poliisilaitoksella koska se kirotun henkkarihakemus. Toivon mukaan ainakin Traconin reissulle ei tarvitse kulettaa mitään passia, että voi todista henkilöllisyytensä.


1 kommentti: