tiistai 6. elokuuta 2013

Materiaalit kasassa hiljalleen

Materiaalit alakavat olemaan hiljaalleen kasassa. Kankaat on ostettuna ja toivon mukaan tarvitse lisää hankkia. Asun työstö alkanee luultavimmin tässä kahden viikon aikana.

Eurokankaasta löytyi asun kanakaat. Valkoinen ja punainen kangas ovat mallorva nimistä. Noita yhteensä ostin 4 metriä. Tuon lisäksi ostin 3 metriä tylliä ( 2€ metriltä ), jota voin tarvitessa lisätä. Näihin + lankoihin meni sen 72€ ( kankaan metrihinta on 14,90€ ). Tuota mallorcaa olen käyttänyt Lucyn ja Himekon asuihin, jotenka olen todennut, että hyvää kangasta on kyseessä. Mukavaa työstää ja muutenkin hintansa väärti.

Nauhasta ja Napista puolestaan hankin 50cm piilovetoketjun, jonka ajattelin tunkea asun taakse, että pystyn pukeakkin asun. Tuolle hintaa tuli 3,50€.
Tuolta kannattaa ostaa vetoketju, nauhat, soljet, napit ja vastaavat, koska valikoimaa on PALJON. Ainakin Kuopion liike on vallan toimiva.

Nyt puuttunee enää tuon nauharusetin tarvikkeet ja pienen pussukan materiaalit hankkimisiltaan. Tai no niin, uupuneehan jotain pientä kuten napit ja pinnit, mutta nuokin koitan hankkia tässä hiljakkoin, josko vain löytyvät nyt tässä piakkoin. Kassotaan.

Tuosta pienestä ruskeasta pussukasta tosiaan ajattelin tehdä sen kokoisen, että luurein sinne saan. Näin on paljon helpompi , kun tarvitse aina miettiä että missä sen pien, että tarvitessa saa yhteyttäkin. Pussukan materiaalit koitan katsoa sävyiltään kenkien kanssa ynnääväksi.

Kaavat. Näitten kanssa olen pohtinut ja puljannut..Olen kuitenkin päätynyt tekemään niiden suhteen sen, että koska maanantaina alkaa koulunpenkille paluu niin katselen koulun lehdistä kaavat josta muokkaan asuun sopivat kaavat. Eli kaavojen työstö alkaa ensiviikolla näillä näkymillä.

---------------

Cossihankintojen ohella olen päätynyt hankkimaan Kyllä Isä Osaa -DVDboksin ja aloittanut katsomaan tuota uudelleen. Sarja on edellen yhtä loisto, kuten ennenkin!
En ole mikään himo DVDeitten ostaja, mutta muutama Chiblikin leffan aijon ostaa + Pasilan kaudet. Jossain vaiheessa. Joskus.

Odotan Fantsulta tulevan saapumis ilmoitusta. Olen tilannut Kuopion liikeeseen 3 uupuvaa Bakuman pokkaria ( 8,19 ja 20 ). Noiden tultua saan lopultakin Bakuman sarjan kerättyä mangana loppuun. Hihihi~

Aurinko kerta paistaa vielä niin olin hurja ja ostin ne kirotun aurinkolasit lopultakin. Paskin puoli näissä tämän muodin laseissa on se että mitään muuta kuin ISOJA laseja ei löydä. Tai siis missä on isot linssit. Noh, ehkä selviän noilla, kunnes vastaan tulevat sopivammat...eivätkä peitä naamaasi ylipuolilteeen. Noh ajavatpa asiansa auringon häikäsemisen suhteen ainakin jos ei muuta.

Voisin viikonloppuna mennä ulos kuvailemaan, jos vain sää sallii moista. Koska nyt kun on vielä kesäinen ilma niin kuviin saa moisen ikuistettua. Tai sitten vain päädyn lahnaamaan kämpillä koiran kanssa vikat lomapäivät. Kassoo nyhren.
Ainiin..sitä unirytmiä pitäisi korjata ennen koulunpenkille peluuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti