sunnuntai 11. elokuuta 2013

Karvahirviön mystiset suunnitelmat

kyllä, se on koirain.. c:
Tai noh, koiraa koskevat suunnitelmat. Tässä koitan selvitellä kuka on kunnollinen elukkalääkäri Kuopiossa, jotta saan vietyä koirain päivittämään polvensa ja simmunsa. 

KoiraNetissä näkynee W'n tiedot. Koska rekisteri koirahan on kyseessä. Kin-Sei Xantha nimellä kulkeva rekisterissä ja tuttavammin Wilma. W on vallan suuripersoona, joka lähtee vallottamaan näillänäkymin Helsinkin seutua joksikin aikaa, syyskuun alussa. Ja mahdollisesti sitten uudelle vallotusreissulle loppuvuodesta. Kassotaan kassotaan miten asiat, bisnekset ja suunnitelmat toteutuvatkaan.
Näistä asioisata sitten enemmin mahdollisesti kuunvaihteessa~

Lauantaina kävin kiertämässä kankaskauppaa = Eurokangasta, josko tuo olisi ratkennut uupuvat kankaani. Pyhpah. Sitten kirpparille, josta mukaan tarttui hyivi, 1€ hintaa ( ihan kuin ei olisi noita huiveja kohta joku armeija, esi väreissä vain ). Hups. MicMacin poistomyynnistä löytyi pitkähihainen, joka oli 60% alennuksessa. Väriltään tuo oli marjapuuron värinen ( ehkä hitusen violettiin taittuva ). Sinällään tosi outoa että päälläin on tämän väristä, koska yleensä kartan vaaleanpunertavaan taittuvia. Noh tämä kuitenkin iski heti silmään. joten oli pakko vain ostaa. Hintaa tuolla tosiaan oli 16€.

näitten materiaalit uupuvat

Sunnuntai. Tuo vika lomapäiväin, ennen koulunpenkille paluuta. Tai, noh...viikon koulunpenkillä ja siitä sitten lokakuun loppuun työssäoppimassa. Hulluutta.
Maanantaina koulu kuitenniin alkaa ja jonainen mystisenä taukona sujuttaudun kaavalehtien pariin ja sellaan nuo läpitte. Sitten voin muokkailla kaavoja ja toivoa, että tuo osuus on helppo tai helpohko... :I
Tuleva viikko pitäisi tuoda myös minulle postista asioita kuten piilovetoketjupaininjalan.

Ja sitten hypätkäämme tulevaan. Tulevana viikonloppuna sitten Animeseminaari Oulussa. Aikas hurjaa. Edelleenkin pohdin, että olenko Momoissa tuolla vaiko en. Elämä on suuria valintoja täynnä. Hmph.


Elelin tässä jokusen aikaa ilman työtasoa, koska olin myynnyt tuon Sasselle ( tarvitsin laatikko tilaa ja tuota siinä ei ollut ). Datasin koneellain lipstoin päällä, joka oli aika mielenkiintoista. Netistä kuitenkin löytyi juuri passeli työtaso, joka sijaitsi vielä Kuopiossa. Myyjä oli vielä niin loisto, että suostui tuomaan tason kämpillein. Iso kiitos tälle! Ja hintaa tuolla tasolla oli 15€. Laatikot olivat juuri sopivat, koska sain kaikki haluamani sinne säilöön. Hihih. Lisäksi tämä taso on jämäkkä. Kunnon tekoa ( pohjassa on Iskun merkit ). Tällä kelpaa nytten datistella ja vaikka mitä. Olen tyytyväinen.
Samalla muokkasin hieman järjestystä = lattiatilaa tuntuu olevan enemmin = koiralla on parempi tila riehua = minulla on enemmin cossintyöstö tilaa lattialla.

Hyllytila. Tuo tuleva onkelmain. Joka lähenee tässä uhkaavasti. Laskin, että hyllyyni mahtuu maks 30 pokkaria. Ei hyvä. Ikeasta löysinkin juusi samannäköisen ja kokoisen hyllyn mitä tuo minun valkoinen on, mutta tällähetkellä mutta on se miten saisin tuon tänne ( Ikean oma kuletus maksaa mansikoita ) kämpillein. Siihe tarviisi melkeempä autoa. Noh, johko tuo onkelma ratkeaa tässä syssyn mittaa~

Lisäksi kaipailen sitä iskän tekemää seinähyllyä, mihin saisin pienoismallein ja peruukkein mukavasti. Figuurit oikeen pääse oikeuksiinsa tuolla pokkareitten seassa :c

Kuunlopusta menen tekemään tuttavuutta poliisisetien ja tätien kanssa. Koska henkkarein. Oikeataan. henkkarein menivät jo vanhaksi tuossa 8.8. Hups. Passi kuitenkin pelastaa minut tässä tilanteessa, sen aikaa kunnes taas voimassa olevat henkkarit saan.
Olisin halunnut nuo aijemmin, mutta täällä pitää varata aika ja seuraava mahdollisuus henkkarihakemukselle oli vasta kuunlopusta. Pirun Kuopio. Muutan koulun jälkeen jonneen missä on halvempaa vuokrilta ja joka ei ole Etelä-Karjalassa tai siellä suunnilla. Tuota ennen kuitenniin pitää saada koulu pois alta.

54 lukijaa. Huih! Olen vallan hämmentynyt tästä, että joku oikeasti lukee tätä sekamelkska kaaostani. Iso kiitos ja kumarrus teille, että jaksatte moista tehdä. Olette papukaija merkin ja 10 pisteen arvoisia. Mm-m!

Nyt jätän tämän merkinnän tähän ja katoan toisaalle -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti