keskiviikko 28. elokuuta 2013

Haaste

Cossin teon keskellä olen saannut haasteen Tepazulta ( http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/ ). Mukavaa vaihtelua tälläinen ja kun kysymykset ovat erillaisia mihin normaalisit olen tottunut vastaamaan. Kiitos haasteesta! 

1. Mikä on hauskin lapsuuden muistosi?
Hauskin muisto lapsuudesta. Apua. Nyt äkkiseltä ei tule mitään erityistä mieleen. Elin hyvän lapsuuden, mutta en sitä kuitenkaan pahemmiten muistele.
Varmaan jokin sellainen missä olen sählännyt koiran kanssa kepposia yhdessä. Meillä kuulemma oli Kingin kanssa tehdä yhdessä kaikkea, niin hyvät ja pahatkin tempaukset.

2. Miksi perustit blogisi?
Miksikö? Aikavarmasti oli tylsää ja sain jostain "hienon" älynväläyksen ( vuonna 2009 ) ja päätin tehdä blogin. Blogin nimeä hain jonkun aikaa, kunnes tästä kehkeytyi On Trip In Life. Nimi joka kiteyttää sisälleen monta asiaa.

3. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? (tähänhän sisältyy jo kaksi kysymystä ;))
Jokaisessa vuodenajassa on kivat puolensa, mutta koska en osaa päättää niin sanon, että kesä ja syssy. 
Kesä koska lämmintä ja valoa. Ulkona ei tarvitse pukeutua kymmeen kerrokseen, että tarkenee. Kuvista tulee kesäisiä ( no d44 kesä ). Ja muutenkin se kesän tunnelma on loisto.
Syssy, koska olen lokakuunlapsi ja syssyn värit. Syssyllä pääsee huppareitten pariin, ilman, että kärventyy niihin ( kyllä hupparit ovat jepa ). Lisäksi ruska-aika on ihanaa~


5. Mikä on turhin ostoksesi, jonka olet viimeisen kuukauden aikana ostanut kaupasta?
Turhin on aika varmasti sellainen heräteostos mihin sorrun turhan usein. Karkit---muttakun suklaa on hyvää~

6. Jokainen meistä varmasti haaveilee omasta kodista. Millainen olisi siun unelmiesi koti?
Unelma koti. Hmm..omakotitalo. Olen asunut kerrostaloissa ja rivareissa elämäni aikana ja aina halunnut omakotitalossa asua. Rintamiestalon tapaiset talot myös kiehtovat. Parveke ja kaksi kerrosta. Pihaa, jossa koirilla tilaa.. Ei aivan korvessa mutta ei keskustassakaan. Paikassa missä on hyvät kulkuyhteydet, jos haluaa julkisilla kulkea. Eipä miulla muita "unelmia" ole kodin suhteen.

7. Millainen oli ensimmäinen asuntosi?
Ensimmäinen asunto oli Lappeenrannan opiskelija asunto, kahden hengen solu. Kämppiksein oli mukava, mitä nyt juteltiin harvakseen. Solu oli 52 neliötä ja huonein oli iso. Pallo -alueella oli tuo kämppä. 
Mutta sitten jos ihan sellaista missä omineen ( ilman kämppistä ) olen asunut niin oli Lappeenrannan keskustassa, aivan koulun vieressä samalta yhtiöltä yksiö. Yksiö oli 23,5 neliötä ( saman kokoinen kuin tämä nykyinenkin ) ja tuo sijaitsi Peltos -alueella. Siisti ja mukava yksiö.
Peruskoulun jälkeen asumuksina on ollut ( 3 vuotta ) asuntola elämää, solua ( loka-maaliskuuhun ), yksiötä ( muutama kk ), solua( kesä-maaliskuuhun ) ja yksiö. 

8. Jos saisit valita yhden asian/esineen autiolle saarelle, mikä se olisi?
Tämä iänikuinen ja vaikein kymysys, johon koskaan ole tainnut osata vastata, koska on niiiin monta asiaa mitä kaipaan.
Mutta jotta jotain kivaa saan tähän vastattua niin jokin selviytymisväline tai joku millä minut voisi tavoittaa ja noutaa poies. En siis oikeasti keksi mitään ^^"

9. Arki on varmasti joskus jokaiselle meistä yhtä hulinaa ja vilinää. Kuinka rentoudut raskaan päivän jälkeen?

Koiran, koneen / harrastuksien parissa. Olen niin juurtunut koiran kanssa elämiseen, koska olen ensinnäkin kasvanut koiran kanssa rinnakkain ( Kingi  jolle haen lokakuun aikan muistotatuoinnin ) ja kaikkea. Kone, koska olen datistelija, mutta koneen kautta pien niin moneen ihanaan immeiseen yhteyttä, että se rentouttaa. Lisäksi koneen kautta kuuntelen musikkia. Harrastuksein myöskin rentouttavat.

10. Arkihan on joskus myös juhlaa, joten mikä on suosikkijuhlapyhäsi?
Joulu, aika varmastikkin. Toisaalta tykkään Halloweenista vaikkei sitä oikein Suomessa juhlitakkaan.

11. Ja jatketaan samalla, miksi juuri kyseinen juhlapyhä?
Joulu kuitenkin on sellainen juhla mitä kaipaan ja koska sen juhlan ruoka ( olen ruuan perään, koska ruoka on rakkaus ). Lahjoja en voi tähän sanoa, koska en ole saannut enään lahjoja...moneen muoteen. Ehkä villasukat ja ne ovat sitten siinä. Joulu on kuitenkin kokonaisuudessaan hienoa aikaa ja siksi sanon sen.

Haasteesta suoriuduttu ja voin kadota tekemään tuttavuutta unimaailman kanssa o/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti