sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Yön pimeät tunnit

Yöstä tuntuu ne kaikkista villeimmät ja randomeimmat ajatukset nousevan pintaan. No hupsan. Mutta mikäs sen mukavempaa kuin loma ja ajatustenjuoksu ja visiointi. No hupsan.

Traconin asu tuli päätökseen sitten. Koitan väkertää Swortti Artti Online henkistä asua tuonne. Lippu on tilattu koko viikonlopulle ja tuon tuloa orottelen postitse tulevan.
Peruukki onkin tilauksessa jo. Kenkiä metsästän kirppiksiltä ja kankaita menen katselemaan tiisttaina. Mutten osta, koska rahatilantein. En halua laittaa vikoja rahojain kankaaseen.

Yön piemäet tunnit tuovat tullessaan myös tylsyyden ja tuossa pari iltaa sitten, okei no yötä päädyin vaihtamaan järjestystä kämpässäin.
LattiaMoppein ei oikein tajunnut mitä se valtias oikein puuhaa keskellä yötä ja miksi sänky on eripaikassa kuin ennen. Mopillain on kuitenkin nyt enemmin lattiatilaa, jossa voi riehua lelujensa ja luittensa kanssa. Ja estää cossini edistymistä, tullen makaamaan kankaitten päälle.
Väliaikaisen, koska kämpästäin lähtee vitriini kuun vaihteessa uuteen kotiinsa, sain myötyö tuon lopultakin pois ( kun oli vain tilaa viemässä ) ja työtasoin möin Sasselle, koska itse en kokenut tuota järjinkään viksuksi minulle. Etsi siis uutta työtasoa, jossa olisi laatikkotilaa enemmän.
Tällähetkellä dataan lipaston päällä ja voin sanoa, että on sitä hullummissakin paikoissa datisteltu. Ei tämä yhtään huono ole.
Parempaa kuvaa tulee siis kämpän järjestyksestä kunhan saan heivattua noita ylimääräsiä poies.


Tiistaina käymme Sassen kanssa kiertämässä kirppiksiä, kankaskauppoja ja passikuvaliikkeitä. Keskiviikona tuleekin pikkuserkkuin Taru käymään Kuopiossa ja yöpyy torstaihin asti luonain. Torstaina sitten junalla alkuillasta hyppään junaan, suunta ollen kohti Tikkurilaa. Perjantaina alkaakin porukka kokoontua tuonne ja tatteilu alkaa~

W the työnjohtaja

Helsinkistä palaajan siis kuvien ja mahdollisesti videoitten kanssa, joitten parissa puljaan sitten ainankin päivän. Siihen loppuukin reissaamisein kesältä. Nähtävästi.

Nyt voisin palata takaisin muuhun, netin ihmeelliseen maailmaan ja käyttää tuon karvakasain ulkosalla. Khyllä, meillä käydään myöhään vikaulkoilukerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti