tiistai 16. heinäkuuta 2013

Animecon 2013

Animecon 2013. Tuo tuli, oli ja meni. Lopputuloksena ollen hyvä viikonloppu, johon sisältyi cosplaymamman hommia, kuvailua, uusia tuttavuuksia vanhojen lisäksi ja paljon muuta. Kuvasaldo ollen taas ajateltua isompi eli reilut 2000 kuvaa. No hups.

Maanantaina, Acon viikolla hiippailin kampaajalle. Tämän jälkeen keskustan kautta kämpille Sassen kanssa. Illasta viimeistelinkin sitten hameen ja työstin rusetin, josta versio kakkonen pääsi olemaan se asuun kelpaava.

Tiistaina heräsin aikasin ja aloitin siivoomaan kämppää, koska illasta tulisi Viivi. Tuota vastaan asemalle ja kämpille. Ilta menikin omalla painollaan.

Keskiviikkona herättiin joskus 10-11 aikaan. Tästä siten keskustaan päästiin lähtemään yhden aikaan. Seuraavat pari tuntia meni siinä kun etsittiin cossikamoja, kierrettiin kauppakeskukset ja käytiin ruokaostoksilla. Lopulta sitten päädyttiin takaisin kämpille. Illemmasta saapui sitten Anni seuraamme ja värjäsi juurikasvuin kadotukseen.Torstaina saapuilivat Thomas ja Takkinen, joista Thomas ennemmin. Päädyttiin seikkailemaan Matkukseen kolmisteen, josta matkaan mukaan tarttui donitsit Arnoldsista. Nomnom. Tästä suunnattiin asemalta hakemaan Takkista ja Prismaan ruokahankintoille. Kämpille syömään. Wilma päätti sitten alkaa petturiksi ja alkaa kaveeraamaan Takkisen kanssa oikein kunnolla. Koira sai myös nautti huomionkeskipisteenä olemisesta oikein kunnolla. Neljä immeistä huomioimassa tuota.Perjantaina. Thomas lähti omineen käymään cossihankinnoillaan ja me muut lagasimme kämpillä. Siivoilin ja järjestin kämppää illasta, ennenkuin Voidi ja Nina saapuisivat Kuopioon. Kellon lähestyessä puoli 8 illasta, tuli soitto että perillä olisivat, mikä olisi osoite. Tällä välin oltiin Takkisen kanssa menty koiraa käyttämään ja takasin kämpille palattua olivatkin vikat majoittautujat saapuneet. Tästä sitten suunnattiin kiinalaiseen syömään, jossa annoksemme olivat Ninan kanssa menneet nurinperin. No hups.


Lauantaina herätiin ajoissa, laitettiin cossit päälle ja mentiin tapahtumapaikalle. Perus coni rytmi siis. Aluksi me mammailijat hankimme kylttimme ja muuta mukavaa. Koska olimme työvuorossa Viivin kanssa niin aloimee bongailla mammattaviamme ja ohjeastaa heitä tarvittaviin paikkoihin: kuvattavaksi, tuomaroitavaksi. Otin noiden numerotkin jotta infoaminen olisi helpompaa conin keskellä. Ennen kello kolmea sitten kilpailijat kokoontuivat bäkkärille, odottamaan kilpailun alkua. Tuolla myös heile infottiin kisaan littyvää asiaa. Mammattavina olivat kolme ensimmäistä kisaajaa, joista yksi sijoittui aloittelijoitten ekaksi. Onnewa vielä kerrän hälle! Mammattavat olivat loistoja ja toivottavasti törmään heihin vielä joskus uudelleen. Conin jälkeen siirryttiin kämpille heittämään cossit pois ja suunnattiin ruokailemaan. Raxi ollen kohteena ja tämän jälkeen vyöryimme takaisin kämpille. Hetken levähdystä. Suihku huumasi minut pauloihinsa. Anni ja Samu olivat saapuneet mukaan porukkaamme ja päädyttiin käväisemään iltapippaloissa. Taas saan todeta, että meh. Myöhemmin sitten möllöteltiin Takkisen ja Viivin kanssa kämpilläin ja päädyttiin keskustan kauppaan suunnistamaan, jolla aikaa kämpän valloitusta hoitivat Nina, Thomas ja Voidi.Sunnuntaina aamusta cossien laittamisen yhteydessö porukat pakkailivat tavaroitaan. Olisihan noiden paluupäivä. Coniin tallusteltiin Ninan kanssa, kun muut menivät autolla. Coni pv meni ympäriinsä pyöriessä, kuvatessa ja parissa ohjemassa käyden. Esityskisan aikaan päädyimme taasen bäkkärille, seuraamaan toisten mammattavia ja möllöttelemään. Ennen kisaa sitten päädyttiin Viivin kanssa eteen kuvaamaan, seurana ollen Tapio. Kisan jälkeen otettiin mammakuvat sun muut ja haettiin kamat greenroomista. Kerkesin vielä ennen lähtöä ottaa yhteiskuvan itteäin pitemmän KnB cossajan kanssa ( josta sitten sain uuven tuttavuuden päivää hyöhemmälti ).Nyt luvassa ei ole vähään aikaan coneilua. Loppu vuoden asut ovat vähän hakusessa ja samoin myöskin tulevan vuoden. Ensivuodelle kuitenkin asuja luvassa 3-4. Kattoo nyhren~

Viikonpäästä torstaina kuitenkin suuntana on Helsinki ja luvassa on pulikoimista Serenan syövereissä.

kuvasi Sasse
Momoita ei keritty kuvauttaa conin aikana, jotenka Sasse kuvaili kamerallain tuota hieman sitten tänään. Jatkoa luvassa viimeistään Traconissa, jonne varmastikkin saan toimivammat kengät ja peruukkein joka on matkalla maailmalla, kohti kotio. Ehkäpä saan laitettua Traconiin viimeistään myöskin Momoin asuun piilaritkin kerta sellaset tuohon omistan? Ehkä, ehkä en. Sen näkee sitten.

2 kommenttia:

  1. Haaa! Niin piti kysyä niistä Alexia-kuvista! Saanko laittaa niitä näytille esim. blogiin ja tumblr'n puolelle?

    VastaaPoista