sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kultaa, kultaa ja lisää maalausta

korumateriaalein jokka ostin
Desucon lähenee ja asukin lähenee täydellistä valmistumistaan. Onneksi. Frostissa kokosin vielä coniaamuna asua kokoon eli aika perus siis. Nyt tätä harvinaisuutta kun asu on valmis ehkä jopa ennen conia. Kerran on tälläillä käynnyt ja se oli Mikun asun kanssa ( joka on jossain piilossa koska yh ). Pitää alkaa tekemään tästä ajoissa hommasta tapaa.

Hameen tultua valmiiksi, päätin jatkaa koruista. Tai ainakin osasta niistä. Postin tuotua korviksiet, jokka olisi tarkoitus maalata. Käytin kultaista akryylimaalia maalaukseen. Samaa käytin myös rannekorun maalaukseen.

korvikset

rannekoru

Edessä olisi kaulakorun ja selkähommelin työstöt. Päätin aloittaa kaulakorusta.
Kaulakoru. Aloitin tekemään pallerot korusta, työstämällä Fimo -massaa. Massan kovetettua maalasin pariin kertaan nuo samalla akryylimaalilla kuin korvikset ja rannekorunkin. Tämän jälkeen sitten maalasin punaiset pallot. Edessä oli palloruiden pujottaminen nauhaan ja lukon kiinnitys nauhaan. Koru olisi valmis.
Jäljellä olisi selkähommeli. Osa, jota olen viimeiseen asti vältellyt, koska työstön suhteen ei ole mitään hajua pahemmin. Nyt kuitenkin tuokin olisi edessä...onneksi on tuota lakanakangasta josta tehdä protoja.
Kaavat löytyivät omasta takaa ( onneksi ), mistä muokata selkähommeli. Muokkauksessa mehi aikansa, mutta itse työstössä vähän. Palaset yhteen ja huolittelut.
Asu olisi valmis.

" ai meinasit ommella tätä kangasta? et enään "

Ompelu osuudet odottavat henkarissa Desun pakkaamisiaan. Asusta tulee kuvaa sitten Desun jälkeen, koska olen laiska ja en jaksa alkaa pukemaan koko asua yllein nytte ennen conia. Hommaa nähkääs on: koiran puunaus, koiran treenaus, kämpän siivous jne.

Seuraava merkintä onkin sitten  Desuconin reisussuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti