keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vivi, Alabasta : asun tilanne

peruukki
Vivin asusta löytynee hallussain nyt jonkun verran valmista kokoonpanoa. Voitonpuolella ollaan siis ihan kivasti jo. Hyvällä tuurilla asu oikeasti on valmis ennen Desua tai sinne lähtöä.

Peruukki löytynee peruukkipäästä, vitriinin päältä. Modauksiltaan tuo on valmis. Vallan ihana kikkuralatvainen peruukki~

Kengät löytyivät kolmen euron hintaan kirppikseltä. Muodoltaan olivat sellaiset mitä hainkin ja päädyin lopulta vain maalailemaan kenkät siniseksi. Alkujaan ajattelin, että olisin modannut niitä, mutta muoto noissa kenkissä on mielestäni vallan toimiva Vivin kenkiksi ilman mitään sen isompia modaamisia.


W yrittää estää työn etenemisen
Yläosa. Joka kolmannen kerran päällystys kerran jälkeen lopultakin toimi. Kankaana toimii 100% , tumman sininen puuvilla. Kuitenkin. Ensimmäinen versio oli proto. Toinen sitten toimi hyvin kunnes maalasin sen akryylimaalilla, joka päätti kovettaa kankaan. Purin alkutekijoihin. Leikkasin uudet palaset kankaalta ja päällystin uudelleen yläosan. Kävin ostamassa puuvillalle tarkotettua peittoväriä. Tuo ei koveta kankasta samalla tapaa kuin eka maali. 
Maalasin aluksi yläosan reunukset ja sitten vasta tuon epämääräisen kuvion mikä yläosassa on. Ja mikä kuvio toistuu hameessakin.

Asusta uupuu vielä sitten ne loput kankaat, jokka saan hankittua tämän kuun lopussa. Lisäksi korut uupuvat asusta: kaulakoru, käsikoru ja korvakorut. Noihin löytyy massat hallustain, mutta maalit sun muut pitänee vielä kanssa hankkia. Tämän jälkeen asu on valmis.
Viitta mikä Vivillä löytynee...en ole aivan varma vielä miten tuon työstän, mutta aikaa onneksi on. Hameeseen on kaavat, mutta ne vain pitäisi piirtää puhtaaksi kaava-arkita. Huoh..


...työstövaihe tuntuu jauhavan todella paljon samaa asiaa. Pahoitteluni tästä. Ehkä en vain keksi mitään kirjoittamista liiemmin ja toistan samaa asiaa, sen vähäsen uuden asian kanssa. Noh, jaa. Voisin kiinnittää tuohon seikkaan enemmin huomiota jatkossa.

Sakuran asua parannan sitten tämän Vivin yläosan jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti