maanantai 27. toukokuuta 2013

Vanhemmat Kuopiossa + hankintoja

Perjantai illasta tulivat vanhemmat Kuopiossa käymään. Lauantai menikin kaupoilla kierrellen ja oleilulla. Sunnuntain palasivat sitten jo takaisin Savitaipaleelle. Viikonlopun aikan myös selvisi, että Wilma ei lähde valloittamaan Staipaletta /  Miehikkälää vanhempien kanssa.

Perjantaina töiden jälkeen tulin kämpille möllöttämään koiran kanssa. Illasta aloin siivoamaan ja yöstä tulivatkin vanhemmat. Roudattiin autosta kamat sisälle ja aloin purkamaan tavaroita kaappeihin.

Lauantai menikin kaupoilla + kirpparilla pyöriessä. Kirpparilta mukaan tarttui isohko huppari ( paksuraitainen musta-punainen ) ja IY 7 pokkari  (suomikäännös, koska entinen on niin kuollut ).
Kaupoilta löytyi sitten koiralla häränkorvia ja peuransydäntä ( kuivatettuja molemmat ), ruokaa ja kengät.
 Illasta koiran käyttöä ja oleilua. Samalla järjestelin hieman tavaroita paikoileen mitä oltiin hankittu lauantain päivän aikana.

näistä loppu Vivin asu ompeluiltaan

Sunnuntaina torilla oli kirppari, jonne mentiin iskän kanssa kiertelemään. Tuolta mukaan tarttui Liikkuva Linna dvd ja Garurumon figuuri! Garurumon oli päivän ehottomasti paras löytö.
Kirpparikierroksen jälkeen kaupoille ettiskelemään tarvikkeita. Mukaan tarttui eteiseen matto, ruokaa, sähköhammasharja ( koska hamppilääkäri patisti sellaisen ostamaan ), kankaille laatikko ( nyt mahtuvat kunnolla latikkoon ja tilaakin vielä on tuleville kankaille ) ja tuuletin.
Tulevaisuudessa pitää vielä hankkia lisää kannellisia laatikoita mm. kengille ja sitten vaaka ( koska koiran painoa parempi seurata vaa'an kautta ).

Garurumon, ROAR!

Maanantaina aamusta töihin, jonka aikana vanhemmat katosivat kämpiltäin, kohti Savitaipaletta. Töitten jälkeen kämpän siivousta ja cossin aloittamista.

Tiistaina tulisi Riikka Kuopioon, koska tuolla olisi pääsykoe keskiviikkona. Vallan veikeää nähdä tuota pitkästä aikaa! Viimekerrasta onkin ainakin 2 vuotta.
Ompeluhommat siis siiryvät ti-ke ajalta torstaille. Perjantaina onkin illasta sitten lähtö reissunpäälle, josta palajan maanantaina ja jatkan asuain. Sitten ei olekkaan pitkälti aikaa väkertää moista asua!


Sain siis viikonloppuna haltuuni mm. kengät, loput kankaat Viviin, ruokaa( pakkaseen, jääkaappiin ja kuivakaappiin ), koiralle tavaraa, kerniliinan pöyvälle, hupparin kirppikseltä.
Nyt pääsen jatkamaan loppuun Vivin asun! Ohjea. Vielä kylläkin uupuu korut asusta, mutta nuokin kasaantuvat hiljalleen.

päivitetty eteinen

kivasti on piilossa 

Kotoa vanhemmat toivat siten pöyvän, kaksi tuolia pöydälle kaveriksi, ruokaa, siivoustarvikkeita, pikkutelkkarin, digiboksin, dvd-vhs soittimen, vessaan maton ja kaikkea jännää.

Wilman kesäkuuntilanne selvisi. Eli tuo tosiaan jääkin kanssain Kuopioon, eikä lähde vanhempien kanssa Savitaipaletta valloittamaan. Sasse on ihana ja lupautunut hoitamaan tuota tarvitessa.
Kesällä aikaa siis kuluu näyttelyihin treenaten yhdessä handlerimme opastuksella / kanssa. Tarkoituksena viedä Moppi elokuussa kehään pyärähtämään. Apuva..
Kesän aikan pitää myös ettiä joukkotarkastus, että saadaan päivitettyä nuo Wilman silmät ja polvet, tulevien suunnitelmien varalta~
Treeniä on siis tulossa ylienergisyyden suhteen toisia koiria kohtaan ja kehäkäyttäytymistä jne. Tämän lisäksi on tottakai cosseja ja reissaamista + kaikkea jännää luvassa!
Näille kaikille hommille Wilman suhteen on päätarkoitus joka selvinee varmastikkin julkisuuteen syssyn aikana ;)

nyt on parempi ommella~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti