perjantai 10. toukokuuta 2013

Naruto Shippuden Dragon Blade Chronicles, Sakuran asun paranteluja

Desucon Frostissa oli asuna Sakura, peli persio. Nyt koska uusin tuon sitten kesäDesuun, niin ajattelin että parantelen asun lopulliseen kuntoon. Aika ja materiaali ottivat viimekerrasta kiinni.

Sakuralla on selässään pieni reppu ja ninjarullan pussukka. Nuo teen kokonaan uusiksi. Lanneosuuteen lisäsin sinisen, kirsikkakukallisen läpyskan ja narut. Lanneosan yläreuna näyttää kamalalta, mutta en anna tuon häiritä, koska paijan alla on piilossa kuitenkin...Napit tosiaan vielä huomenna kiinnitän tuohon, taskuihin paikoilleen ja VALMISTA!
Peruukin pistän parempaan kuntoon. Aluksi tosiaan aloitin sillä, että pesin tuon, koska oli tökötissä. Kuivumisen jälkeen peruukkipäähän kiinni nuppineuloilla ja operoimaan.
Kengät, jotka repivät varpaani auki, koitan duunata nyt siten ettei varpaat olisi verillä päivän lopuksi.

Tässä ohella tosiaan parannan Sakuran asun kuntoon ja väsään Vivin yläosaa kokoon. Kahta asiaa siis samalla aikaa, tai noh, vuorontellen.
Vivin ylöosan tilanne on siis siinä jamassa että tuo on ompeluiltaan valmis 75%. Paljon ei ole ompelemista, mutta alottamisen riemu on hukassa.. Tuosta varmasti kuvaa  tässä tämän viikonlopun aikana~

lanneosa 95% valmiina

Huppari jota väsäsin, niin on nyt valmis. Huppari on raglahihainen huppari. Hupparista jossainvaiheessa mahdollisesti kuvaa.
Kaavat tosiaan sain koululta ja kankaat ostin Eurokankaasta. Jenkkicollagea. Mustaa ja turkoosia. Resoria ostin koululta joka oli 5,25€ / m. Vetoketju on 55 cm pitkä ja Napista & Nauhasta.

sotatantereeni aloitus

Cosseja väsäilen nytten tämän viikonlopun, sillä Tomi ei päässyt sattuneesta syystä Kuopioon ja itelläkään ole resursseja mennä Ouluun.
Asioissa on aina omat huonot ja hyvät puolensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti