keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Työssäoppimista ja lippu

Työssäoppimista aina maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin. Sokoksella, naistenvaate osastolla ja siinä ohella toki puran tavaroita ja pakkaan niitä, joista tuo purku ja pakkaus on kivointa ehdottomasti. Tätä sitten toukokuunloppuun asti.

Sokoksella päivät meneävät suhteellisen nopeaan kun hommaa on. Varsinkiin varastohommissa aika kuluu himo nopeaan. Ilmapiiri on mukavata henkilökunnan joukossa. Asiakaspalvelu puoli on osaltani aika kehnoa, koska en tunne laajaa osastoa ja asiakkaat vissiin huomaavat sen, että en ole ollut pitkään tuolla hommissa. Noh, ei haittaa lainkaan moinen~

Lippu. Klo 09:00 aikaan sain lipun keikalle, minne olen haaveillut meneväni monta vuotta, kun bandi tulee Suomeen. The Gazette. Keikka on 29.syyskuuta Helsinkissä. Seuraakin minulla on tuonne: Thomas ja Tomi, mahdollisesti myös henkilö X.
Näitä harvoja bandejä jokka haluan nähdä livenä. Odotan tätä todellakin innolla ja vieläkun sille viikonlopulle on suunniteltu kaikkea muutakin, tähän liittyvät mm. Viivi ja Nina.

Viikonlopun operaatio on sinetöity: teen armoreita ( joo näitä pitänyt jo tehdä tässä maanantaista lähtien ). Ja joskos tilaamain kangas  saapunee ( yksi niistä tilatuista ) niin sitten teen Aileen hamen. Aikataulu tiukistuu kovaa vauhtia, mutta kyllä tämä tästä.
Onneksi kuitenkin toimintasuunnitelmia on tehty asujen suhteen, että nyt vain orottelen materiaalia saavain haltuuni~


Nyt toivon vallan kovin, että bisneksein toimivat ja että saisin kesäksi jostain töitä. Onneksi eteenpäin mennään toiveikkaalla asenteella. Asioilla on tapana järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti