lauantai 27. huhtikuuta 2013

Oulun reissu, peruukki ja porkkanapää

Perjantaina töiden jälkeen kämpille pakkaamaan ja käyttämään koira. Autokyydin odottelua ja suuntana kohti Oulua. Viikonloppu sisälsi mm. minigolfia ja Tietomaata. Aurinkon paistaessa taivalla ja sää ollen vallan hyvä ylipäätän, joka paransi porukan fiilistä.

Perjantaina töistä suoraan kämpille, koiran käyttö ja autokyydin odottelua. Auton saapuessa, otettiin tavarain autoon Ollin ja Nikolain kanssa ja suunnattiin Oulua kohden, koukaten Sassen koulun kautta. Ouluun matka sujui mukavasti, Apsila kerran pysähtyessä ja Ouluun saapuessa siinä klo 20:00 aikaan.
Tomille selvittyessä otettin kamat autosta ja liityttiin porukkaan, ketä tuonne oli tullut jo. Iltaan mennessä porukan kokoonpano oli seuraava: Thomas, Tiitu, Teme, Janica, Markus, Hylzy, Anne, Nina, Haapoja, Tomi, Olli, Nikolai ja minä.

Lauantaina heräilyn jälkeen alettiin suunnistaa autokyytien voimin kohti Tietomaa, joka sijaitsi Oulun keskutan tuntumassa. Tietomaassa siten porukka hajaantui osiin ihmettelemään rakennuksen tarjontaa.
Tuolla useamman tunnin keirtelyjen jälkeen, kokoonnuttiin kasaan ja mentiin torniin ottamaan yhteiskuva ja palattiin portaita pitkin katutasoon. Kiidin edeltä katutasolle, koska korkeat paikat eivat tehneet hyvää korkenapaikan kammoin kanssa.
Suunnattiin hiljalleen Rax'in suuntaan ruokailemaan. Tämän jälkeen porukka hieman taas hajaantui. Thomasin, Annen, Markuksen ja Tomin kanssa kierrettiin sitten viereinen kauppakeskus pikaiseen. Pienen hajaantumisen jälkeen, porukka kokoontui taasen ja suunnaattiin paikkaan, missä oli suunniteltu minigolfattavaksi. Paikanpäälle päästyä, jakaannuttiin 2 ryhmään. Ryhmäämme sisältyi Thomas, Tomi, Markus, Anne, Haapoja ja me Ninan kanssa toimien yhtenä pelaajana ( koska TolloDuo ).
Minigolfin tulostaulukkoa en muista tarkalleen, mutta oltiin Ninan kanssa tokavikoja. Tomi keräten voiton ryhmästämme. Oli vallan veikeää päästä pelaamaan minigolfia oikeastikkin, eikä vain Aapelin kautta. Höhöhöh.
Seuraavaksi suunnattiin Tomin kämpille. Osa porukasta suunnisti kauppaan kämpille päästyä. Kauppareissun jälkeen alkoi meno hiljalleen nousta pippalomenoksi, joka jatkui yön tunneille saakka.

kuva ©Nina

Sunnuntaina hukuttiin suhteellisen pitkään. Paluumatka alkoi kuitenkin Haapojalla, Ninalla, Temellä ja Janicalla suhteellisen aikasin. Me muut jääden möllöttelemään hetkeksi kämpille ja suuntaamaan kohti Markuksen & Annen kämppä. Ennen tuota, kuitenkin poikettiin kiinalaisesta hakemassa ruokaa. Nomnom.
Noiden kämpillä möllöteltiin aikamme ja suunnaattiin sitten kohti Tomin kämppää. Pakkailemaan. Kellon lähentyessä viittä, pakttiin kamat autoon ja lähdettiin Ollin ja Pulmun kanssa paluumatkalle. Samaan aikaan paluumatkan aloittivat myös Tiitu ja Thomas.
Matka sujui suhteellisen nopeaa tahtia. Pulmut heitettiin armeijan leipiin ja käväistiin Ollin äitin tykönä, jonka jälkeen suuntana olikin Kuopio.
Kuopioon päästyä sain kaksi yövierasta: Sasse ja Olli.

hyppykyva ©Haapoja

----------------------

Oulusta palattuani, mukaani sain Vivin peruukin. Ah kuinka ihana kikkuralatva siinä onkaan~
Kaavat pitäisi leikata tuossa vkl aikaa, valmiiksi odottamaan kankaita. Kaita, joista osa on tilattu ja odotettavaksi saapuvan haltuuni.
Tällä viikolla kävin kiertelemässä kaupat, josko löytäisin koruja ( mutta en ) Viville ja kirppiksen, koska kengät josta modata toimivat ( mutta tämäkään tuottanut tulosta ).

Keskiviikkona jatkui essunäyttöin, jonka sitten sain valmiiksi ajoissa, kaikkine paperihommineen. Loppupäivästä tein hetken hupparia ja aloitin suunnittelemaan housujen kaavojen piirtoa.
Tarkkoitukseni olisi saada se huppari kokoon tässä parin viikon aikana.
..tahon oman saumurin.

Perjantaina taas työssäoppimassa Sokoksella. Päivä oli aika tylsä, koska päivä koostui järjestelystä ja yleisen siisteyden ylläpidolla.
Kellon lyödessä kaksi polkasin kämpille ja kolmen aikaan Sasse taapersi tuonne. Hetken möllöttelyn jälkeen suunnattiin kohti ulkoilmaa ja valokuvailemaan Kuopion ympäristöön. Tarkoituksen oli saada  Sasselle kuvia ittestään ja noitahan tuli sen reilu sata, josko noista joku olisi sellainen mitä toivoikin. Samalla tuli räpsittyä kaikkea mahollista, Kuopion keskustan ympäristössä seikkaillessa.


Lauantaina luvassa on mm. Emman / Hompsun näkemistä ja hiusten värjäystä, kiitos Annin. Voisin myös väkertää parempaan kuntoon Sakuran asua ja jotain jännää.
Katsoo nyt mitä kehittelenkään~

P.S. Seuraavassa merkinnä ehkä vihdoinkin pääsen kirjoittelemaan cossin työstöstä? Ehkä. Onneksi toivosssa on kiva elää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti