maanantai 29. huhtikuuta 2013

Jotkut asiat eivät muutu

Vuodet kuluu ja silti on ihanaa, kun ne keitä ei näe moneen vuoteen, niin niiden kanssa välit pysyvät enallaan. Tästä esimerkkinä ovat Juoso ja Emma. Emman tosiaan näin lauantaina ja Juosoa maanantaina. Sitä ennen näkemisestä oli sen 4 vuotta! Välit kuittenkin olivat aivan samat kuin viimekerralla. Vallan piristävää nähä vanhoja tuttuja~

Lauantaina tosiaan näin Emmaa. Viime kerrasta olikin sen 4 vuotta. Otava aikoja. Vaikka aikaa oli kulunut niinkin monta vuotta niin juttu luisti samaan tapaan kuten ennenkin. Mukana oli myöskin Anni. Pyörittiin keskustassa kolmisen tuntia, josta sitten Emma tapasi toisenkin kaverisinsa ja me Annin kanssa hiihdettiin tuon kämpille, poiketen kaupan kautta. Kaupassa näin sitten pikaisesti Camillaa. Lopulta, kun kämpille päästiin niin hiljalleen alkoi hiusten värjäysoperaatio. Lopputulos ollen hyvä. Olin yllättynyt miten hyvin värinpoistopäänuppein peittyi.

Sununtai meni sitten möllötellen ja siivoillen. Cossia en saannut edistettyä, vaikka toinen oli suunnitelma. Noh hups. Kuitenkin, cossin eteen tein ideointi työtä.
Sunnuntaina kuitenkin otin operaation: pese Moppi. Huomaa miten tämä aika vuodesta peittää valkoisen koiran lian alleen. Pesun jälkeen oli talossa taas valkoinen, kunnon puffi koira. Hetken aikaan valkoinen..

Tänään sitten, kun juuri olen tullut koiraa käyttämästä niin puhelimein soi ja Juoso soittaa. Tämä ilmoittaa olevansa Kuopiossa. Juosoa en sitten ollutkaan nähnyt 4 vuoteen, viimeeksi Otavassa. Sovittiin, että nähdään keskustassa Kolmisen tuntia pyöeittiin keskustassa ja tässä ajassa tapasin Juoson naikkosen ja jonkun kaverinsa.
Jotkun asiat eivät vain muutu. Juoso on edelleen yhtä sieninen itsensä, kuin Otava aikoina. Emma samallainen persoona kuten tuokin Otava aikoina. Kummallakin ulkonäkömuutoksia tullut, kuten hiusten tyyli ja väri muuttunut, mutta luonne säilynyt. Hyvä niin~

kuvan muodossa pään väreistäin

Nyt tässä visioin cossien suhteen kaikenlaista, mutta toteutus tapahtuu hitaasti. Noh, onneksi aikaakin on vielä. Toteutus on tosiaan hidasta, koska rahapuolein ole kovinkaan lahjakasta...

Toukokuussa saan vieraita. Tänne tulevat ainakin Viivi ja Nina, viikonloppua viettämään. Vanhemmat suunnittelevat tulevansa myöskin Kuopioon toukokuussa. Noiden tulo tänne on ainakin varmaa. Katsoo onko ketä muita tänne Kuopioon tulossa toukokuun aikana.
Toukokuussa myöskin on Suomen Coton de tuléar ry:n kevätpäivät täällä Kuopiossa ja tuolla olen apurina. Tarkemman infon saan viikkoa ennen tapahtumaa. Karvamoppipainotteinen vkl on varmastikkin luvassa.

1 kommentti:

  1. aww! et sinäkään ole muuttunut miksikään ellei ulkonäöllisiä puolia lasketa :)!

    VastaaPoista