sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Aileen peruutus ja suunnitelmia

Peruutan Aileen Desuun, koska tuolle tulevat materiaalit ovat hankalasti saatavissa tähän hätään. Tarkoituksen on kuitenkin tehdä tuo, aina sitä mukaan kun materiaalia saan haltuuni ja jospa vaikka aseen saisin samaan saumaan tehtyä. Onhan minulle sitten jo pohjaa Aileen asulle, kun saan lopultakin julkaista jonnekkin. Valmiiksi löytyvät, hame, sukat, kengät, armori tarvikkeet , bikinit ja jotain pientä hilpetööriä.
Hitusen harmistelen asun siirtymistä, mutta haluan asusta mieluisan. Peruukin epävarmuus saapumisesta on myös niin iso mutta ,että vaikuttaa asun siirto päätökseen.
Tälläistä käy joskus, mutta elämä on~

Desun lauantaille on tarkoitus kierrättää sitten Sakuraa, samaa mikä Frostissa oli. Parantelen ja korjailen tuota tuonne. Pääsen parantamaan peruukkia, asua ja hiomaan asusta puuttuvia osia Desulle. Kengätkin pitää parantaa niin ettei yhden jalan varpaista ole 3 telottunna.
Tämä tavallaan helpottaa tilannettani, koska nyt pitää vain katsella Vivin kankaita Oulusta, eikä tarvi miettiä Aileen hankalaa kangas tilannetta.
Vivi puolestaan tulee pysymään Desun sunnuntaille.

Aileen jäädessä pois = epävarmaksi, sain Traconille asun. Hahmon, johon olen vaan juurtunut. Noh, tämä asu kuitenkin on nyt uusi ja paricossi Viivin kanssa. Lucy, Fairy Tailista.
Teen kuvassa olevan asun ja Viivi puolestaan cossii Yukinoa.

Ja nyt sen aikaan, mitä en saa kankaita Viville / pääse jatkamaan työstöä tuon asun suhteen, niin aina voin väkertää huppareita, koska noita ei ole koskaan liikaa \o/
Tämän hetkinen musta-turkoosi hupparin työstä viipyy, koska etukappaleen kaava jäi koululle. Onneksi tämä korjaantuu sitten keskiviikkona.
Himoitsen mielessäni televäksi kuviollisesta collagesta hupparin, minkä sisäpuoli olisi sitten yksiväristä~

3 kommenttia:

 1. Tuun kuolee sen asun valkoisuuteen >_<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiien sen valkosen asun tuskan ja tunteen!...pysy vahvana ja hei kato oon tekee jo toista valkosta asua itekkii DX

   Poista
  2. Yeps.. On itelläkin ollu noita valkosii asui aiemmin, mutta silti ;_; Tekee silti tuskaa, yyy.

   Poista