sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Aileen kengät- suunnitelmia

Kröhöm, noh aloitetaan vaikka sillä että suunnitelmat muuttuvat kovaatahtia ja samoin asujen työstö järjestys. Alkujaan päätin aloittaa Aileen asulla, sitten Vivillä ja sitten päätin jättää Aileen kengät toukokuulle. No hups.

Tilanne on se kuitenkin, että koska kankaita jouvun orottelemaan ( tilaan ulkomailta ) niin aloitan työstön Aileen kenkistä.
Kengät jotka alkujaan hankin asuun ovat vaihtuneet, aijemmin hankittuihin nilkkureihin. Saavat kelvata nuo nilkkurit pojana asun kenkille. Noistahan ei muuta tule näkyviin oikeastaan kuin käret.

Pitäisi hankkia maaleja armoreita varten. Samoin kaikkea muuta pientä härpäkettä, kaikkea mitä noihin tarvitaan. Myös pitkät, ylipolven menevät mustat sukat hankin tuonne jalka-armoreittten alle.
Kankaaksi hameeseen olen suunnitellut nahkaa, tai no tarkemin punaista tekonahkaa, joka toistuu sitten myöskin nauhassa ja noissa hiushommeleissa.

Armorit ajattelin työstää wonderfleksistä. Kiittyshomma pitää vielä hieman sumplia, että miten tuon toteutan. Kyllä tämä tästä.

Maanantaina käynkin tekemässä taas tuttavuutta kankaskauppojen kanssa ja kirpparin. Sitten kämpille päästyäin aloitan kaavottamaan armoreita. Maanantaina aloitan siis armori operaation! Samalla aloitan kertoilemaan työstövaiheista, kuvien avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti