maanantai 18. maaliskuuta 2013

Oulu seikkailu

Perjantaina reissun päälle, Sasse hoitaen Moppian kämpilläin viikonlopun ajan. Annin kanssa reissaten Oulun ja vastassa ollen Tomi ja Mira. Porukka kasvaen lopulta vielä Markuksen, Annen, Viivin, Thomasin ja Ninan voimin.

Torstaina oli Sasse tullut jo luoksein viettämään aikaa. Aika menikin aika vammaten menolla sen illan verran.

Perjantaina koulun jälkeen kämpille. Suihku, pakkaamista ja kohti asemaa. Junaan seuraksi tuli myöskin Anni. Neljä tuntia junassa ja Oulu. Perus VR että juna oli myöhässä, mutta meitä vastassa oli kuitenkin Tomi ja Mira. Suuntanan keskusta ja porukkaan liittäytyi pian myöskin Markus. Kellon lähestyen 09:00 päädyttiin mennä asemalle vastaan Viiviä ja Thomasia. Siitä sitten Mira valitettavasti jättäytyi poies ja me muut suuntasimme bussilla Tomin kämpille.
Illemmasta Anne ja Tätsi tupsahtivat kämpille ja puolen yön jälkeen myöskin Nina. Ilta alaken menemään vallan jännällä meininkillä.


Lauantai. Pitkään valvomisen jälkeen, immeiset heräilivätkin suhteellisen myöhään. Kello kahentoista jälkeen  suunnattiin porukalla keskutaa kohde. raxiin syömään. Tässä vaiheessa Anne oli jättäytynyt porukasta ja mennyt omiin seikkailuihinsa.
Syönnin jälkeen lähdettiin Annin kanssa Finkinon luokse, jossa Sesshy -pehmoin uusi omistaja tulisi hakemaan tuon. Tästä sitten Sinooperiin suuntasimme Annin kanssa. Tämän jälkeen etsimme muun porukan.
Markus oli kadonnut kämpille lepäämään, mutta me muut seikkailimme vielä aikamme keskustassa. Kuvailimme Ninan kanssa puluja ja sitten jotain randomia heeboa joka pyysi päästä kuvaan...
Seikkailujen kautta Tomin kämpille bussilla. Bussi matka meni hyvin vammausylikierros menolla Ninan kanssa ja matkustaja raukat..
Illasta lähdimme Annen ja Tätsin matkaan, noiden agitreeneihin Ninan kanssa. Kuvia tuolta tuli onnettomasti, koska valotus ja en muistanut oikeitten asetusten sumplimista. Noh yritys kuitenkin oli kuvaamiseen suuri, vaikka tulos olikin huonoa. Kuitenkin, oli vallan veikeää päästä seuraamaan treenejä!  Tuolta palatessa Tomin kämpille, meno olikin omaa luokkaansa.


Sunnuntaina Viivi ja Nina lähtivät suhteellisen aikasin kohti Helsinkiä, kun me muut jäimme kämpille vielä hetkeksi möllöttämään. Kellon tullessa 14:00 lähdimme Annin kanssa bussilla keskustaa kohden, hyvästellen muut. Keskustaas kierreltiin aikamme, koska juna lähtisi puoli neljä. Hylzy tuli seuraksemme ja sain tuolta wonderfleksiä. Tavalliseen tapaan VR oli myöhässä ja lähdimme liikkeelle vasta vähän ennen neljää.
Paluumatka meni aikalailla osaltani nukkuessa. Kuopiossa vastassa oli Sasse ja Moppein, josta suuntasimme kämpillein ja Anni kadoten omaa kämppäänsä kohden.

Maanantai, eli tänään sitten jäin kämpille, koska lonkkain on natsi. Päivän operaatio on saada tuo kuntoon ja suunnitella armoreitten työstöä.
Perjantaina käyn ostamassa tarvikkeita, sitä mitä varaa on + koiralle synttäri lahja. Myöskin tällä viikolla käyn Kelalle asioimassa.


Hankintoja reissusta tuli piirustusvihko ja mustekynä. Hylzyltä olin ostanut wonderfleksiä, jotä pääsen opettelemaan ja tarkoitus olisi siitä tehdä sitten armorit Aileelle.
Ainoa miinust minkä sain vkl aikan oli lonkkain paikoiltain muljahtaminen = särkyä. Tämä särky on edelleen yllä koska en ole vielä onnistunut saamaan paikoilleen, mutta kyllä tämä tästä.
Oulussa sain myöskin EMP tilauksein, topin missä on nyöritystä~

Olin kysynyt Otavan Opistolta onko heidän maholista postittaa kangaskassia, missä on Opiston logo. Suostuivat vallan hyvinkin ja mukaan sain vielä mustekynän missä mainostetaan Otavan Opistoa. Höhöhö. Nostalgiaa kiitos lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti