keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

MHO- Ailee part 1.


Aileen asun aloittamista. Itse materiaaliahan minulle ei pahemmiten ole vielä hankittunnaa, mutta alkuun on onneksi päästy. Tarvikkeita aloitan kunnolla ostamaan  huhtikuussa, jolloin koitan hankkia kaiken tarvittavan ( jotta voin Vivin asua tehdä koko toukokuun ).

Mutta mitä minulla on jo entuudestaan? Kengät, jotka bongasin kirppikseltä 5€'lla. Pari hassua vyötä.

Peruukki on tilauksen alla. Kankaita taas olen katsellut netistä valmiiksi huhtikuuta varten. Maaleja pitää hankkia tässä hiljalleen, noita jalka armoreita varten. Samoin softista ja uutena materiaalina minulle tulee wonderflex, jota ajattelin kokeilla käyttää armoreihin. Piilaritkin olisivat tarkoitus hankkia ( ainakin Viville jos ei Aileelle ).

Aseen kohtalo on täysi mysteeri kesäDesun suhteen. Aseen ulkonäköin on vielä aivan mysteeri, jos tuon tekisin. Traconissa on kuitenkin tarkoitus uusia Ailee, joten koitan ainankin tuonne aseen väsätä. Mutta katsoo nytten.

Bakaconin peruutettua tältä vuodelta, jää myös Shippuuden Sakurakin odottamaan tulevaisuudelle. Tavallaan hyvä, että peruutus tuli koska rahaa jää paremmin käteen. Mutta harmi sinällään koska meillä oli tulossa vallen hieno ja iso ryhmä, mikä kuitenkin on tarkoitus toteuttaa tulevalle vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti