sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kipeys ja mainostus

Flunssa, kuume ja kurkkikipu ovat vallanneet minut. Kuume on ollut aamusta 38, mutta muuten 37.8. Nokkain vuotaa kuin vesiputous, joka onneksi on vähäm rauhottunut. Kurkkukipu, ailahtelee. Mutta, koska minulla on hyvät sotataminet niin kyllä tämä tästä!

Maanantaina työssäoppiminen, mutta pitää katsoa onko kuumetta illasta ja aamusta. JOS on kuumetta aamusta niin en kyllä liiku minneen kämpiltä, eli sitten pitää sopia boss'ein kanssa, että miten korvaan asian.

Viikonlopun suunnitelma oli valokuvata, mutta tämä kipeys esti moisen. Ainakin melkeen. Ranskalainen parveke tarjoaa vastakkaisen katon ja siellä hengailevan öykkäripulu jengin. Noh, ehkä pääsen piakkoin valokuvailemaan ympärillä olevaa maailmaa taasen.

Bakuman anime. Vikan jakson olisi pitänyt eilen tulla raw'ina muttei tuota missään kuulu. Tässä kuumoisesti kytitään jaksoa tulevaksi, koska asiat. Tässä eletään kuumottavia aikoja..eikun.
Subit varmaan jaksoon sitten tulevat joskus 1.4 tienoilla.


Mitä kaikkea olen koittanut juodakkaan, jotta saisin flunssaa poies. Suolavettä ja teetä. Sanon kummastakin, että kumpkaan ei ole minun juttuni....hyrrr....
Mitenkä paljonka onkaan mennyt rahaa lääkkeisiin + nessuihin: 40€. Kallista tämä sairastelu.


4 kommenttia:

  1. No voi sinua pientä : << Yritähän nyt parantua!

    VastaaPoista
  2. valitsen sinut! .... wait what? http://saaraz-cosplay.blogspot.fi/2013/03/elikka-oli-tylsaa-ja-parisi-ni-piti.html

    VastaaPoista