lauantai 23. helmikuuta 2013

Puuntakaa muutto

Asioita tuppaa kyllä tapahtumaan kuin puuntakaa, mutta tätä en olisi aivan osannut odottaa ja vielä kun Kuopas oli ilmoittanut, että jonotusaikain on puolitoista vuotta....

Muutan siis 1.3 yksiöön, joka on keskustassa, sataman läheisyydessä. Yksiössä on ranskalainen parveke ja koka tuolla on 23,50 m², joka on uskoakseni vallan sopivan kokoinen. En halua mitään isoa kämppää itsellein.
Vuokra on reilu 400€ /kk. Vuokraan sisältyy netti, vesi, lämmitys, pesutupa.
Keskustaan matkaa on noin kilsa ja koululle puolitoista kilsaa. Asemalle kilsa. Tuossa yksiössä olis tarkoitus asustella sitten koko Kuopiossa olon ajan.

Elikkä koska aikaa pakkaamiiseen ei ole paljolti, aloitin pakkaamiset jo tänään päivällä. Torstaina tulevat vanhemmat muuttoavuksi ja perjantaina tapahtuu kunnolinen muutto-operaatio. Apuna ollen Anni.

Tavaroiden järkkäämiseen on aikaa vkl, kunnes maanantaina onkin suunta kohti Oulua, josta matka jatkuu Lappiin pariksi päiväksi. Paluureissuun tullen mukaan sitten Tomi, tänne Kuopioon.

Toivon mukaan myös tässä kuussa saisin ostettua jotain cossikamppeita ja aloitettua Aileen asun työstöä. Toukokuu on varattu Vivin asulle ja maalis-huhtikuu Aileelle.

Seuraava päivitys varmastikkin on sitten kämpästä ja hiihtolomastain, joka alkaa virallisesti 4.3~

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta toi kämppä :)

  Haastan siut!
  http://nanican-blogi.blogspot.fi/2013/02/haaste-osa-x.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tervetuloa vaa käymää ;3
   oh, otan haasteen vastaan!

   Poista
 2. No mie odotan mielenkiinnolla siun vastauksia :))

  VastaaPoista