keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Lapiin ja Ouluun kautta takaisin Kuopioon

Perjantaina alkoi matkustaminen kohti Lapin syövereitä. Oulussa matkaan hypäten Tomi mukaan ja siitä sitten yhteistä seikkailua aloittaen, määränpäänä ollen Sodankylä. Paluu matka käyden Oulun kautta, kohti Kuopiota.

Klo 08:00 alkoi koulun penkillä istuminen, aina tuonne 10:00 asti, jotta kerkiäisin ostaa evästä junamatkaa varten. Onneksi koulua olisi ollutkin vain tuonne 11:30 asti.
Tuossa sitten junaan päästyäni asettauduin paikoilleen, datasin puhelimella, kuuntelin musiikkia ja nukahin. Oulun kohdalla seuralaiseni saapuikin matkaan, Tomi. Junan tullessa Rovaniemelle, hyppäsimme pois kyydistä ja lähdimme kiertelmään keskustaa, koska seuraava bussi lähtisi 2 tunnin päästä Sodankylään. Bussimatka meni animea toljottaessa ja perillä oltiinkin 10 aikaan.

Lauantaina sitten herätys oli 10 aikaan ja klo 12:00 aikaan alkoikin tulla vieraita talouteen.  Tässä vaiheessa jännitys oli jo noussut aika jäätävälle tasolle, koska syystä x vierastan todella paljon sukulaisia ja vieraita immeisiä. Tämän jännittämisen kuitenkin toivonmukaan sain peitettyä. Toivoa siis sopii.
Tunnelma oli  kuitenkin rento ja vieraitten lähdettyä, käytiin istumassa iltaa Maijan luonna...Maijan koira oli ihanaaa~ Illasta sitten kateltiin vhs'iä Tomin kanssa ja hyrdyr.

Sunnuntaina heräiltiin...myöhään, mutta enen bussin lähtöä kerittiin kuitenkin tekemäään suhteellisen paljonkin. Käytiin mm. Tomin mummon luonna. Bussi lähti sitten klo 16:00 tienoilla kohti Rovaniemeä. Paluu matkalla oli mukana myöskin Kapu. Koiralla matkustaminen sujui todella hyvin. Rovaniemellä junaa ei paljolti tarvinnut odotella ja päästiinkin lippujen oston jälkeen menemään junaan istuskelemaan. Lemmikkivaunussa oli myöskin kääpiöpinseri, sakemanni, 2 tolleria ja keskikokoinen villakoira, Kapun lisäksi.
Oulussa oltiin klo 021:00 tienoilla ja mäkin kautta bussiin, Tomin kämpille.

Maanantaina Tomi oli lähtenyt töihin ja jäimme koiran kanssa sitten kämpän valtaajiksi. Päivällä sitten lähdettiin koiran kanssa vastaan Tomia, kereten kierrellä vähän siellä sun täällä. Harmittelin kun kamera jäi sisälle, sillä ulkonta olisi saannut pari hienoa luontokuvaa.
Tomin päästyä töistä, ilmeni onkelma...avain. Avaimet olivat kuulemma jäätetty minulle, sisälle. Ja nyt ovihan oli lukossa. Ups. Eikun soittamaan vuokraisännälle ja kysymään vara-avainta, jota odoteltiinkiin seuraavat puolitoistatuntia. Oho.
Kun sisälle sitten päästiin lopultakin oli hetken aikaa lämmittelyä ja pitikin suunnata sitten kohti bussi-asemaa, koska Kuopiota kohden suuntaisin bussilla klo 17:30. Hyvästelyt ja bussiin istumaan. Matka kului yllättävän nopeaan ja kämpillä olin klo 22:30 tienoilla.
Viikonloppu oli vallankin nopeaan kuluva ja mukava~


Kuvia täältä:
http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Reissut/Lappi+1-4.2.2013/

Kaikki aika menee nyt pääasiassa cossin parissa, jotta aika ei meni liian tiukille. Tulevanan viikonloppuna Kuopioon lappaa muutama immeinen, joten cossille varmastikkaan aikaa ei liiemmin jää.

Seuraava merkintä ollen varmastikkin sitten tulevalta viikonlopulta taikka Sakuran  asun, työstö merkintä~

----------------------------------------------------------

Sain haasteen  Nezumilta ja tässäppä tämä nytten on:


11 kysymystä SINULLE:

1. Kuka/mikä olisit halunnut olla edellisessä elämässä?
-Hmm...en osaa sanoa, joku random.
2. Ensimmäinen toiveammattisi?
Piirtäjän ura olisi veikeä, taikka arkkeologi..mutta niitä toteuta tuskin kuitenkaan.
3. Lempikoirarotusi/tyyppisi mahdollisten omistamiesi lisäksi?
- bordercollie on edelleen se ehoton ykkönen, mutta listaan kuuluvat mm. irlanninsusikoira, sheltti, partacollie jne.
4. Haavecossisi jota et koskaan tule tekemään ja miksi?
-Jaahas, joku mies cossi ( Jellal tai Dino )varmastikkin, mutta koska en crossaa niin niin moinen jääköön tekemättä.
5. Mitä kuului elämääsi viisi vuotta sitten?
-Vuosi 2008. Olin päässyt keväällä peruskoulusta ja aloitin media10 luokan Otavssa 12.8, tiistina. Jännittevän elämän aikaa~
6. Miten kuvailisit minua tuntemattomalle?
-Pahoittelen, mutten osaa sanoa .3."
7. Lempivaatekappaleesi?
- hmm..hupparit on jepa~
8. Kaksi mahdollisimman toisistaan erilaista lempibändiäsi?
-öö äää..en jaksa aatella moista nyt.
9. Ketä Disney-prinsessaa cossaisit? [tai muuta kokopitkien piiroselokuvien naispääosaa]
-...en ketään disneystä..muista en osaa sanoa.
10. Kuinka valmistuu sinun arkivoileipä sekä herkkuvoileipä?
-kaikkea mahdollista vaan leivän päälle, sillon kun leipää syön...
11. Kengänkoko?
- 36-37, talvikengät 38 koska villasukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti