maanantai 18. helmikuuta 2013

Frostinen Desucon

Lahden valloitus ja coneilu ovat suoritettu vähäksi aikaa taasen ja palauduttu Savon puolelle, Kuopioon. Reissu ollen vallan hieno + mahti immeisten kera, vaikkakin sotajälkiä tullut matkalla mukaan. Lisäksi kuvia muistin ottaneeni sen 200, mutta muistikortti ilmoittaa, että olen ottanut reilu 800...hmm..yllätyshän tämäkin.

Perjantai. Koulua tuonne 11:30 asti josta sitten pikainen keskustan kautta ja bussilla kämpille. Viime hetken pakkaukset ja klo 13:00 tulikin kyytimme hakemaan meidät. Matka sujui vallan rennolla meininkillä, täydellä autolla. Riina ja Saara olivat entuudestaan tuttuja, mutta kuski ja tämä toinen puolestaan vieraita. Matkan aikana pysähdyttiin kerran, syömään ja Lahdessa oltiin siinä ennen klo 18:00'aa.
Neitosten kanssa raahauduimme Omppuun ja omiin huonesiimme. Huone jossa majottautuisin vkl ajan olikin, jo muut majoittujat: Olli, Nina ja Viivi. Huone 410. Ompussa sitten sain Viivin hakeman, kunnollisen kameralaukun, johon mahtuu nytten kaikki tarpeellinen valokuvausta varten ja turvallisesti kuletettavaksi. Loppu porukka virui hiljalleen myöskin paikalle. Alkoi porukalla oleilu ja cossien viimeistely + yleinen möllöttely. Kokonpanona ollen lisäksi Tomi, Thomas, Haapoja ja Väiski.

Lauantai. Herätys klo 08:00 ja hiljalleen valmistautuminen Sibeliustaloa kohden. Osa kokoonpanosta mennen jo edeltä paikanpäälle ja me muut sitten perästä. Conipaikalla sitten kerättiin tuttujen ihmisen joukkoon itsemme ja bongailtiin tuttuja kasvoja cossien takaa. Oli vallan mukava moikata immeisiä conissa. Myyntipöudiltä pongattiin Viivin kanssa alpakka -pehmot, joilla hintaa oli ihan kiitettävästi mutta sen hinnan arvoiset olivat. Kuvailtua tuli mm. Hennaa, Juhaa, Temeä, Lauria, Thomasta, Tomia. Kuvia kertyikin ekalta päivältä yllättävän paljolti ja samalla pääsin testailemaan pitempää objektiiviäin.
Illemamasta palailtiin porukalla takaisin Omppuun, jossa vaihettiin cossit poies ja mentiin syömään Tomin, Thomasin ja Viivin voimin. Kiinalainen, jossa oli hinta lahainen ja annokset hyviä ja isoja. Nams! Tämän jälkeen palailtiin Ompulle ja valmistauduttiin suuntaamaan kohti tapahtumapaikkaa taasen, koska iltapippalot. Iltapippaloissa tuli Camilla moikkaamaan ja tuon kanssa vaihettiin keskustelua. Iltapippaloitten jälkeen takaisin Ompulle ja huoneen nukkumajärjestys oli vaihtunut alkuperäisestä. Olli ollut tulossa nukkumaan ollenkaan ja seuraavana yönä huoneessa nukkuikin Thomas, Tomi, Viivi ja minä.


Sunnuntai. Herätys samaan aikaan, kuin lauantaina. cossit niskaan, tavaroiden pakkausta ja huoneen siistimistä. Viivi ja Olli lähtivät paluumatkalle aamupäivästä, kun me muut palasimme tapahtumapiaklle, Haapojan autokyyvillä. Perinteinen ihmisten bongailu ja ympäriinsä pyörimistä oli taasen luvassa.
Päivemmällä kuvailua tapahtumapaikan ympäristössä ja voin sanoa, että ei ole nuo "ninja-kengöt" kovinkaan viksu idea talvelle. Kunnialla asiasta kuitenkin selvittiin Tomin kanssa. mitä nyt muutamat sotaruhjeet saapuivat mukaamme. Ninan kanssa aikaa kului myöskin kiitettävästi, kun seikkailimme uhreiksemme conilaisia, kuvauskohteita.
Kun kello läheni puoli viittä, alkoi paluumatka, jota ennenkuitenkin olis immeisten hyvästelyt. Paluumatka meni samalla porukalla kuin tulomatkakin ja matka kulkien yhtä nopeaan. Illlasta oltiikin sitten jo Kuopiossa ja kuvien siirtäminen oli luvassa.

Coni ollen vallan veikeä kaikin puolin ja seura vallankin ihana. Kiitokset kaikille ja vallan veikeää oli nähdä myöskin koulusta immeista, Camillaa~

Tapaturmista totean vielä sen verta, että oikean puolen varpaista 2 ei ole saanut damakea. Ja että, avonaiset kengät kärsjistä, eivät ole vallan viisas valinta talvelle. Mutta, cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä.


Seuraavaksi alkaakin cossien suunnittelu, jotta kesälle ei tulisi ruuhkaa ja asut olisivat ajoissa valmiina. Lisäksi suunnitelmissa on paljon muuta, mm. mahdollinen hiihtoloma reisssu, Wilma ollen mukana. Näitä pitää nytten suunnitella vielä tarkemmin kuitenkin~
2 kommenttia: