maanantai 21. tammikuuta 2013

Tammikuun reissu

Alkuperäinen suunnitelmani piti olla se etten lähde minneen tammikuun aikana, mutta hups. Alkuperäinen suunnitelmain myöskin sisälti ahkeraa cossin työstä koko kuulle, mutta no hups. Tämä alkuperäinen suunnitelmain on nyt vähän kussut ja muuttunut, mutta elämä on.

Viime viikonloppu pyöröhti Vaasassa, Thomasin luonna, pienellä porukalla. Perjantaina koulun loputtua raahauduin bussiasemalle ja bussiin. Seuraavat 7 tuntia istuisin bussissa, suuntana ollen Vaasa.
Kokoonpano joukkuella oli seuraava: Teme, Thomas, Tiitu, Haapoja, Nina, Markus ja Tomi. Tuolla porukalla meni aika nopiaan ja viikonlopun saldona ollen mm. Kaksin karkuteillä -leffan katsominen, Tropiclandia ja paljon muuta.
http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Reissut/Vaasa+18-20.1.2013/

Hylly. Hylly joka alka täyttymään uhkaavasti mangapokkareilta. Tilaa vielä onneksi on, mutta pitää tilan uupumiselta alkaa kehitellä varasuunnitelmaa, minne pokkarein alan tuneka hiljalleen..
Olen suunnitellut myöväni lasikaappein poies ja hankkivani tilalle toisen, isomman hyllyn, mutta katsoo nyt miten päädynkään tekemään.

Punaseksi värjättyäni olen hankkinut hiusmaskin, punasille hiuksille. Tämä kallis 16€'n huvi koska halun sävyn pysyvänkin pässäni hitusen pitempään. Vaikka kallistahan tuo litku ( okei, ei se mitään löysää mömmöä ole ) onkin niin toimivaa.
Kuva tummentaa asteen-pari punasta sävyä~


Cossi. Kyllä vain, aika loppuu tätä menoa kesken jos en ala toimimaan työstön suhteen. Tällä viikolla jos saisi kaavat tehtyä niin voisin aloittaa hiljalleen ompeluhommia..

Pääsin vihdoinkin Webs.com'in sivuille. DNA jopa hoiti hommansa...mutta siis kerta tuonne pääsin lopultakin niin vaihoimpa sitten uuden ulkoasun sivuille: http://tassutellenelamaa.webs.com/
Vaihtaisin niiin mielellään toiseen nettiin, mutta koska Kuopaksella on parhaat tarjoukset DNA'lle ( ainoat tarjoukset ) niin sen mukaan pitää mennä...HUOH.


Mangaa, ostin pokkareita Annilta 10 kappaletta ja maksan noista 24€. Hiihihi, sain KHR pokkarit 14 asti nytten, tuosta ansiosta kivasti.

Postista haen huomenna Voidin tilaaman kunain haltuuni. Samalla ajattelin, että voisin piipahtaa kaupoilla, josko poolopaitaa löytyisi cossipaitain pohjaksi. Alkujaan olisin käyttänyt yhtä paitani mutta paita ei tullut mustaksi asti joten joudun nyt hankkia uuden paidan joka on musta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti