perjantai 4. tammikuuta 2013

Frostin toinen cossi - Sakuran asu osa 2.

Aluksi mainittakoon, että kuvien laadut ovat puhelinlaatua, koska kameran objektiivi meni sitten rikki = huollossa, joten kuvat ovat laadultaan mitä ovat. Katsotaan kerkiänkö saada järkkärilaadullisia työstökuvia ollenkaan tälle projektille.

Olen saannut hankittua tavaroita ja nyt uupuvat vain: kynsikkäät, pökät ja poolopaita. Elikkä siis kankaisiin on mennyt noin 90€ tähän mennessä. Koska collage ei ole halpaa ja kankasta joutuu ostaa tuplana kun laittaa tukikankasta. Noh ei se mitään.
Olen joutunut myöskin tilaamaan netin kautta, koska liikkeistä löytynyt oikeaa sävyä. Kangastukku on kätevä paikka. Suosittelen!

Ensimmäinen työstövaihe tälläerää on ollut ninjarulla. Ostin 20mm paksusen puukepukan, josta sahasin 27cm pituiset palasen. Jonka sitten maalasin mustaksi. Seuraavaksi liimasin softis levyjä puukepukkaan. Softis levyn pala oli 22cm x 30cm. Liimasin levyjä 3 kappaletta.
Tarkoituksena olisi vielä maalata rulla oikeaan väriskaalaanssa.
Otin ohjetta tästä videosta *klik*


Kankaita on tosiaan melkoinen pino. 2 erillaista tukikankasta, 2 erisävystä collagea, 2 erin väristä puuvillaa ja resoria. Noista olisi tarkoitus muodostua koko ompelupuolinen asu, josta olisi tarkoitus ottaa kuvia kun tuota aloitan työstämään.


Peruukki on tullut postista ja odottaa peruukkipäässä modaamista. Samoin otsapantakin tipahteli postista haltuuni. Nyt orottelen vain kunaita saapuvaksi postin syövereistä.

Ostin Oulussa ollessani 9 metriä nauhaa, jolle hintaa tuli 3,20€. Tuota olisi tarkoitus käyttää asuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti