tiistai 15. tammikuuta 2013

Cossin ohella kaikkea mutakin touhua

Cossin ohella on toki muutakin elämää, koska muuten ei luista työstö yhtään. Ja koska haluan että elämäni on  laajaa, eikä vain tietyn asian painotteista.

Netti, se pirullinen asia. Erehyin selailemaan erillaisten kakkujen kuvia tässä yksi ilta ja iski kamala kakun himo. Huomatkaa, etten kakuista liiemmin välitä mutta muutama kakku on sellaisia, että nomnom. Näistä yksi on prinsessakakku. Tästä syystä sitten tallustelin ostamaan seuraavana päivänä Prismasta kyseisen kakun. En  ole mainosten uhri mutta koska tuo on vain niin pirun hyvää niin...

Manga. En ole pahemmin pokkareita ostellut, koska rahaa ei liiemmin ole ollut. Nyt sitten kuitenkin tein poikkeuksen ja olen sotanut 3 Bakuman pokkaria:15-17 numerot.. Alan saamaan kiinni tuota sarjaa, pokkareitten muodossa.
Minulta puuttunee tuosta vielä 8 pokkaria niin olen ajantasaalla, mutta onneksi pokkareita ei tule kuin 20 kappaletta.
Kirin siis nyt tuon sarjan kiinni ja alan sitten ostaan Monster Hunter Oragen 2 puuttuvaa osaa. Tämän jälkeen kirin Fairy Tailia ja paria muuta sarjaa kiinni pokkareissa.

Objektiivi, olen nyt kahden tuollaisen omistaja. Tänään haltuuni tullut objektiivi on seuraavanlainen: Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G AF-S VR Zoom-Nikkor.  Infoa objektiivistä voi lukea täältä: *klik*.
Ylin kuva, Wilmasta oleva kuva on ensimmäinen kuva, testikuva tuolla uudella objektiivillain. Olen tyytyväinen tuohon putkeen.

Tuleva viikonloppu menee Vaasassa. Luvassa kuvia ja varmasti vallan jännä meininki.
Viikonloppua ennekuitenkin Anni tulee Nmäelle ja värjää hiuksein punasiksi.
Tämän lisäksi myöskin olen ostanut eräältä heebolta täältä Kuopisota Vongola 77 hahmokirjan, KHR'stä. Maksan tuosta 5€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti