perjantai 21. joulukuuta 2012

Sarukua, Dragon Blade Chronicles - Naruto Shippuuden


Sakura Haruno, Dragon Blade Chronicles - Naruto Shippuuden. Toinen asu joka tulee Frostiin ja jossa olen paricossin muodossa. Asu joka on alkutekijöissään vielä..noh, pikkuhiljaa.

Kotio tultua jouluja viettelemään, kierreltiin kaupoilla Lappeenrannassa ja samalla katselin ostoksia cossin suhteen. Tuottihan tuo tulosta hyvinkin, mutta koska en ollut muistanut ottaa ostoslistaa niin aika paljolti jäikin ostamatta. Noh onneksi on vielä aikaa.
Ostoksein kuitenkin ovat seuraavat: 
kengät ( 3,50€ ). Kirppikseltä johon suutarilla vaihatin uudet kantalaput ja jotka modaamalla ovat aikavarmasti cossein kengät.
Kangasta, kirkkaampaa punaista + tukikangasta. Koska en vielä tummempaa punaista löytänyt, tyydyin ostamaan kirkkaampaa koska sitäkin on asussa. Tukikangasta lähti myöskin mukaan. Hintaa ollen noilla sen 33.60€.
Vyö. Asussa esiintyy vyö, joka bongautui 16€ hintaan kaupasta.
Spraypullo, mustaa. Panssareita varten, pohjustukseen.
Sukkikset. 2 pakettia maksoivat yhteensä 2€. Koska en halua ihan paljan jaloin olla, niin ihonväriset sukkikset hoitakoon hommansa.


+ minun piti hankkia kaikki kankaat, käsineet, loput ninjarullaan tarvittavat osat ja nuo pökät.

Tämän lisäksi minulta löytyy vinokaitaletta, jota tunkaisen noille vaalenvihreitten lannehommeleitten reunoille + niiden taskuihin. Peruukki, joka on modaamatta. Otsapanta, joka on viel Ninan huovissa koska tilasi tuon minulle.

Mahdollisesti löytynee tuo mustapaita, joka asussa hitusen näkyy. 

+ pitää vielä noitten yllämainittujen lisäksi hankkia muutama muu osanen~

Onneksi tämän asun rinnalla ei ole muita asuja työstön alla. Voin siis nyt alkaa paneutua tämän asun osien kokoamiseen ja aloittaa hiljalleen kokoamaan asua yhtenäiseksi. Ja onneks koko tammikuu on asun työstölle käytössä. En siis tuossa kuussa reissaa minneen vaan teen asua.
Kun työstö sitten alkanee, koitan ottaa kuvia eri vaiheista. Mutta kaikki aikanaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti