tiistai 11. joulukuuta 2012

Kuopio-Oulu-Helsinki + Winner ja Voittaja 2012

Oulun kautta Helsinkiin reissu on toimitettu ja kuvia tullen reissusta melkein 2000. Noita on sitten vallan kivaa  taas karsia julkaisukelpoisiksi. Reissu kuitenkin oli vallan veikeä ja kannattava. Kiitokset immeisille jotka kuuluivat reissuuni~ 

Keskiviikkona suuntasin aamusta kohti Oulua, junalla. Tuolla ollen sitten kolmen maissa. Kohtasin Markuksen ja Tomin, myöhemmin myös Hylzyn. Olisin perjantai aamulle asti Oulussa, josta jatkaisin matkaani sitten kohti Helsinkiä.
Hengailtiin porukalla aikamme keskustassa, josta sitten Markus jakaantui omilleen ja me muut  hetken aikaa vielä porukalla. Tästä seuraava siirto oli sitten Tomin kanssa tuon kämpille. Ilta oli vallan tapahtumarikasta kauppareissun ja ruuanlaiton suhteen. Kufufufuu. Mutta ei mainittako siitä sen enempää.

Torstaina nukkuminen meni hitusen pitkään ja hiljalleen valmistauduttiin Markuksen ja Annen kämpille päin suuntaamista. Anne tosiaan ei ollut paikalla, vaan itsenäisyyspäivän vietot menivät kolmisteen + Moppi. Hyvää ruokaa ja jutustelua.
Kuvia löytyy Oulusta olosta täältä *klik*

Perantai aamusta herättiin aikaisin ja bussilla keskustaan, josta jakaannuin asemalle ja jätkät puolestaan töihin. Juna-asemalla umin sitten tunnin verran kunnes tallustelin junaan. Junassa sitten möllöteltiin koiran kanssa aina tuonne klo 17:00 aikaan. Siitä suunnattiin Ninan kämpille viemään tavaroita ja sitten kauppaan.  Ilta meni jollain omalla epämääreisellä painollaan.


Lauantaina herätys venyi tunnilla, mutta koska kehät kuitenkin kerittiin aivan hyvin ja ajoissa kattella niin kaikki oli hyvin. Heti alkuun bongattiin Salla ja tuon akita, Tuike ja mentiin kuvailmeaan noita ulos. Päivä meni aina klo 13 asti kehiä kierrellessä ja kuvailleesa.
Messarin jälkeen suunnattiin Kamppiin kiertelemään kauppoja ja kahvittelmaan Picnicissä. Asemalla oli tarkoitus sitten bongata Viivi ja Väiski. Noiden tultua paikalle suunnattiin sitten Ninan kämpille möllöttämään. Aika kului herderp meininkillä ja myöhemmin pariskunta palasi takasin Viiville. Jäimme Ninan kanssa kahdestaan kämpille ja meno alkoi mennä taas joksikin hyvin omalaatuiseksi.

Sunnuntaina aamusta taasen Messariin, suoraan bc kehälle kuvailemaan. Pari tuntia pekkää kuvaamista tuossa kehässä ja sitten kehien kiertelyä, kuvaamista ja kojujen myyntipuolien kyttimistä. Messarissa oltiin taasen tuonne 13 asti, josta sitten suunnattiin hiljalleen Ninan kämpille. Pakkaamista ja 15:00 tienoilla kohti asemaa.
Hetken aikaa mölltystä ja 16:12 lähtevään junaan nousu koiran kanssa. Junassa sitten mölltetiin aikamme koiran kanssa kahdestaa, kunnes aika random sattuma sattui kohdalle: Sasse. Tuo oli samalla junalla menossa Kuopioon. Matkaseura oli siis taattu. Kuopioon kun saavuttiin, jakaannuimme eri bussipysäkeille ja me koiran kanssa sitten kohti Neulämäkeä.
Kuvia Messarista voi katsella täältä *klik*  ja viikonlopulta sitten muuten täältä *klik* + Oulussa olosta *klik*


Hankintoja reissulta
on seurravasti: pehmolelu, patsas, namipusseja, paita ja hattu. Voittajasta sai 5€'lla 3 pussia namipusseja. Eli siis melkein 2 pussia ilmasiksi. Kannattava diili.
Bc pehmolelu joka maksoi 22€. Oli aivan pakko vain ostaa tuo.
Patsas, bc patsas, jonka ostin kaverilta 3€'lla. Hän toi tuon patsaan Messarille, samalla kun tuli kehiä kiertelemään.
Cookie monster hattu ja paita, jotka tulivat kimppa EMP tilauksesta ja sain nuo nyt viikonloppuna. Paita on miesten s kokoa ja iso, mutta koska oli niin hieno niin pikkuvikoja. Hattu puolestaan oli kanssa pakollinen koska veikeä.


Tulevana viikonloppuna uudelleen Helsikiä valloittamaan Ninan luokse ja koira jääden nytten Kuopioon, Sasse tullen hoitamaan tuota. Luvassa Helsingissä on immeisiä, kuvaamista,uimista ja tottakai Ninan kämpän tuhoaminen ;D
Viikonloppua ennen kuitenkin on torstaina oleva materiaaliopin kokein, johon aloitan lukemaan huomenna...

Koska tämä joulukuu on reissaamis painotteista niin ostin liput Lappeenrantaan jo ajoissa, että varmasti tuonne pääsen koiran kanssa. Nyt pitää vielä ostaa liput Ouluun UV ajaksi niin kaikki junalippuonkelmat ovat ratkenneet.


Koska cotoneista ei oikein mitään oheistuotteita löydy niin kerään bortsuja. Tuossa tämän hetkinen tilanne, mustavalkopainotteinen. + jotain pieniä patsaita / figuureja löytyy Savitaipaleelta, kotoain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti