sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Himeko - SKET Dance, kengät

Himekon cossista uupuu kengät, peruukki ja mailan kantopussi. Tämä asuhan siis tulee Frostiin 2013. Ompelu hommaa ei onneksi ole enään, koska asuhan on tehty noin vajaa vuosi sitten.

Eilen kuitenkin kirppari reissu tuotti tulosta ja löysin sieltä kengät mitkä kelpuutin cossiin. Maalausta ja duunausta oli siis luvassa. Hintaa kengillä oli 5€ ja maali oli hankittu aijemmin. Beigestä mustaksi -operation oli alkava.

Aluksi irrotin tuon hassun karrokkeen kengistä. Seuraavaksi maalasin kengistä pohjat ja annoin kuivua. Seuraavaksi maalausoperaatiossa oli vuorossa kenkien sivut. Kuivuminen. Ja lopuksi sisäpuolet. Kengät olivat valmiit.

Seuraava operationi on tehdä noihin nilkoihin lenksukat ja ottaa kuva koko cossista kunhan tilaan peruukin ( ja saan sen käsiini ). Lisäksi hankin mailallein pussukan, jotta sen kantaminen olisi helpompaa ja koska Himekolla sellainen on mailalleen. Eli voiton puolella ollaan cossin työstön suhteen, oujea!


--------------------------------------------

Joulukuun aikana hankin Sakuran cossiin kankaat ja aloitan tuon työstön. Tilauksessa on peruukki ja panta. Kenkiä olen koittanut katsella kirpparilta, joita voisin muokkailla.

Kangasta pitää hankkia jonkun verran tuohon asuun. Pääsen myöskin ensimmäisen kerran tekemään tuttavuutta proppien teon kanssa. Maalia tarvitaan myöskin asuun. Suunnitelmia on siis toteutuksen suhteen, materiaalit vain uupuvat. Tästä tämä lähtee~

Sakurakin siis tulee valmistumaan Frostiin 2013. Lyhyillä peruukeilla siis mennään siis tuossa conissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti