maanantai 17. joulukuuta 2012

Helsinki + Serena

Matka, suuri seikkailu on osaltaan taasen ohitse ja suoritettu. Helsinki valloitus olkoon ohitse vähäksi aikaan. Viikonloppu ollen vallan veikeä osaltaan ja sotamerkeiltäkin säästtty omalla tapaa. Viikonlopun koosteena ollen kalat, jotka saivat nimet.

Perjantaina alkoi suunta junalla kohti Helsinkiä. Junalla 14:00 tienoilla, seurana Riina ja Saara. Olimme varanneet pendoliinosta paikat, mutta noh. Juna oli jäänyt Treelle ja korvattu pikajunalla = saimme hyvitystä 15€'a jokainen. Matka meni jutellen ja derpaten. Tikkurilassa jäivät Riina ja Saara pois, jotka menisivät majoittumaan Fridalle ja minä jatkaen matkaa Pasilaan. Jossa vastassa olikin Ninan. Tuosta viemään Ninan luokse tavaroita ja möllöttämään.
Kauppareissun  + Team Tompan hakureissun aikana onnistui  Ninan kaatumaan himat 11 kertaa. Sanon, että taitolaji. Pasilasta tosiaan haettiin jätkätj a lähdettiin junalla suuntaamaan kohti Ninan kämpää. Kelloha ollen 00:00 tienoilla tuolloin. Noh, Nina onnistui saamaan meidät jäämään pysäkkiä liian aikaisin ja koska seuraavan junan tuloon olisi tunti, niin lähdimme tallomaan navigaattorin avulla kohti kämppää. Omalaatuinen seikkailuhan tuo oli ja cossirhmäkin luotu tuon reissun aikana. Kämpille saavuttiin 01:00 aikaan ja asettumaan aloilleen + Tomi kokkasi ruokaa. Thomas hieroi niskojain, jotka olivat ( ja ovat edelleen ) kipeät. Onneksi paremmassa kunnossa ovat nytten. Nukkumaan sitten joskus yöstä.


Lauantaina heräiltiin ennen klo 09:00 ja valmistauduttiin hiljalleen suuntaamaan kohti Serenaa. Serenassa oltiin 11 tienoilla, jossa odotteltiin jokunen tovi, että uimahallinpuoli avautuisi ( 12:00 ) + FOPilaisia. Koska FOPilaisilla kesti hieman pidempään, mentiin me neljästeen jo edeltä ostamaan liput ja altaiden puolelle. Pulikoimassa mennen aikaa aina tuonne 16:30 asti. Ollen vallan veikeä kokemus tuo Serena, vaikka hinnakas olikin, 24.50€. Mutta kuitenkin koko hinnan arvoista.
Saimme kyydin Ninan isäpuolelta asemalle, josta sitten suuntasimme Kamppiin. Tuolla oli sovittu tapaaminen ja sain annettua yhden peruukeistin henkilölle joka tuon oli varannut. Tuolla myöskin tapasimme Hennan ja Voidin. Parin liikkeen kiertelyn jälkeen suuntasimme erääseen kiinalaiseen syömään kuudesteen. Ruoka ollen todella hyvää ja buffetin hinta ollen 14,50€. Nomnom! Tuosta kaupan kautta Ninalle porukalla, jossa olikin vallan veikeä meininki. Oli vallan veikeää nähdä Hennaa ja Voidia! :) Tuossa samalla Nina sai hieman sävyä päähänsä. Illasta katoltiin Thomasin, Ninan ja Tomin kanssa Scooby Doo leffa ja toisessa taidettiin päästä puoleen väliin.


Sunnuntaina heräiltiin 10:00 tienoilla, pakattiin kamat ja kello 12 maissa alettiin suunnata kohti Korsoa, jossa nähtäsiin vielä FOP immeisiä. Korson keskustassa miitattiin immeiset ja suunnattiin porukalla syömään. Tuolla oleva akvaario sai neliköltämme suuren huomion ja kalat nimettiinkin. Ruokailun jälkeen osa lähti takaisin Fridalle. Me muut kävimme kaupassa sitten.
Kolmen aikaa oli aika hyvästellä immeiset ja suunnata kohti asemaa, päärautatie asemaa. Tuolta ostimme junalippumme + Tomi toimitti myömänsä peruukin ostajalle. Kellon tullessa 16:00 Team Tomppa suuntasi junaansa ja hyvästelimme nuo Ninan kanssa. Hetken odottelu ja itsekkin tallustelin junalle. Ninan kadoten kämpilleen. Ja Tikkurilan kohdalla Saara tullen matkaseuraksein. Kello 21:00 tienoilla Kuopiossa ja seuraavalla bussilla kämpille.

+ kuvia http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Reissut/Helsinki+14-16.12.2012/

Seuraavaksi olisi 4 päivää koulua ja perjantaina aamusta junalla kohti Lappeenrantaa koiran kanssa. Tuolla möllöttelen sitten 21-25.12 päivät ja tulen Kuopioon 25. pv ja suuntaan koiran kanssa Ouluun 26.12 päivänä. UV mennenkin sitten Oulussa vallan veikeän porukan voimin.
Nyt pitää koittaa olematta saamatta niskojain kipeämpään kuntoon tai flunssaa pahempaan jamaan. Pari haastetta ylitettäväksi!

2 kommenttia:

 1. Oli oikeasti niin kiva nähä teitäki ;___; Välissä unohtuu, kuinka ikävä sitä ehtii tulla aina näissä väleissä.

  Hoo, Saara on blondi! 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopaa ;3;~ pitää koittaa saaha näit näkemisii useampaa saumaa! :)

   Joo hää on olnaa jonkuu aikaa blöndi :3

   Poista