torstai 29. marraskuuta 2012

Postin tuo, postin tuo..

Posti on tuonut lahjoja luukusta sisään. Olen siis tilannut erinäisiä asioita ja kaikki oikeastaan ovat tulleet parin päivän sisällä perille. Tilasin Sims3 vuodenajat -lisosan, pimennysverhot, uuden mp3 soittimen ( koska entinen sanoi lopputilin ), Asterix DVD'teitä ( nyt löytyy kaikki piirretyt hyllystä ), hiustenkuivaimen ( koska entinen sanoo lopputilin kohta ) ja koiralle manttelin. Ostamisen lisäksi olen myynnyt 4 peruuukkia poies. Oujea.

Asterix -sarja on ollut pienestä lähtie kovasana. Isi luki minulle niitä ennenkuin osasin lukea ja sitten myöhemmin luin itse ne. Toki töllöstä on tuijotettu kaikki mitä vain on tullut piirretyjä, kyseiseen sarjaan liittyen. Nyt kun noita on alkanut löytyä DVD'lle niin pakkohan nuo oli hankkia hiljalleen( onneksi eivät olleet mikään 10€ kalliimpia ). Koska Asterix -sarja.

Sims3 pelissä on noita joitain muutamia lisäosia jotka kiinostavat ja tuo uusi vuodenajat oli yks niitä. Nyt löytyy tuo ja lemmikki lisäosa. Koneella on myös Saaran levykkeestä asennettu supernatural.


Koska mp3 soitin on pakollinen ( koska koulu ja matkat + reissaamiset ) niin piti hankkia sitten uusi, vanhan sanottua itsensä eläkkeelle. Tilasin CDON.COMista Sony Walkman NWZ-B173FL 4GB Blue soittimen. Tuo on aikapitkälti sama mikä entinen oli, mutta uuvempi malli ja isompi muisti.

Verhoistain loistaa kaikki läpitte, liiankin hyvin valo niin pimennysverhot olivat sitten hankintalistalla. Onneksi HobbyHallissa oli poistona 35€ hintaan pimennysverhot ( 2 kpl 140 x 240 cm ). Lisäksi nuo ovat kesälläkin hyvät, kun valoa alkaa olemaan enemmälti.

Hallussani oli ylimääräisiä peruukkeja, joten päätin ottaa niistä kuvat ja laittaa myyntiin nettiin. Kaikki 4 peruukkia menivätkin hyvin nopeasti kiinostukseen ja varauksen kautta ostoon. Ostajille laitan nuo kunhan, saan rahat heiltä tililleni. Tuo blondi peruukki sitten meni puolestaan Ninalle myytyä.


Viime viikon perjantaina tallustelin keskustaan etsimään kampaajaa. Sellainen löytyikin ja hintaa tullen 38€ ( pyöritettynä ). Vallan osaava, mukava kampaaja oli asialla. Vaikka paikka oli tosi pieni, niin ajattelin alkaa tuolla käymään muuloinkin. Hintakin ollen mukava.
Myöhemmin samana päivänä testasin mekkoa, jonka olin tilannut Ebayn kautta.

Annin muutettua pois, Saara muutti tilalle. Noiden muuttojen välissä järjestlin hitusen huonetta, sen minkä tätä voi. Dataus nurkka on oltava tässä tai muuten johdot eivät yletä. Samoin tuolla sängyllä ole paljon paikkoja, koska on senverta iso. Kuitenkin täältä *klik* voi katsoa pientä muutosta. Lähinnä julisteet vaihtelivat paikkaa ja tuo taso vaihtoi koiran kevythäkin kanssa paikkaa.

Koulussa tuherran työnalla kauluspaitaa, jossa on herrainkaulus. Tuossa ohella teen kaikkea muuta kouluhommia, jotenka paita valmistuu HITAASTI. Noh, hiljaa hyvä tulee...

Cosplay. Joo en ole edistänyt Frostin cossia mitenkään. Jatkan joulukuussa tuon edistämistä, kun kotona käyn. Tai noh olen tilannut peruukin ja pari osaa asuun, mutta mutta. Tarkoitus olisi ostaa materiaalia ja viimeistään tammikuussa aloitan ompeluhommat. Hyrdyr.
Silloinka siis aloitan työstöstä päivitellä, merkintöjen muodoissa tänne blogiin.

2 kommenttia: