keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pimiää

Ulkona on pimeää jo klo 16:00 aikaan. Harmillista tulla koulusta kämpille ke-to päivät, kun ulkosalla on pimiää. Lumien tulo toisi toki valoa..ehkä lumet vielä tuleat. Toivossa on kiva elää~

Koska viime viikon to-pe olivat vapaita ( opettajat reissun päällä = vapaata oppilailleen ), niin lähdin sitten reissunpäälle torstai aamusta. Matkalaukku ja koira mukaan, suunnaten kohti junasemaa.
Koiralla olin pukenut tuulipuvun jottei olisi niin likainen kun junaan päästäisiin. Toimi idea hyvin, tilalle kuitenkin tuli todella tumppuinen koira. Junaan päästyä asettauduttiin paikalle ja koko vaunussa oli 2 muuta immeista, joista toisella oli koira mukanaan. Neljän tunnin istuminen junassa alkoi.
Ouluun saavuttiin sitten 30 minuttia aikataulusta myöhässä, koska juna missä kulin oli odottanut kaikki vastaan tulevat junat ja mennyt etanavauhtia. Ainakin näin kuulutettiin junassa. Asemalla oli Tomi vastassa ja eka suuntamme: Marskus ja Anne. Bussilla noiden kämpille moikkaamaan heitä + viemään vallan erikoisen tuparilahjamme Annelle ja Markukselle.  Tuolla vietettiin tovi, kunnes suunnattiin porukalla Prismaan ostamaan sapuskaa. Ostosten jälkeen Anne erkani, mennen omaan suureen seikkailuunsa. Jätkien kanssa sitten kohti Tomin kämppää. Kämppä oli vallan iso yksiö. Hämmentävän iso. Ilta meni sitten möllöttäen eritavoilla ( animea, jutustelua ja mussuttaen ).

Seuraava päivänä Markus tallusteli kämpilleen, samalla me kadoten Tomin kanssa keskustaan bussilla. Illemmasta tulisi Mira Oulun syövereihin. Miraa odotellessa, kierreltiin ympäriinsä keskustaa, koittaen samalla etsiä itselleni hupparia. Missään kaupoissa ei ollut. Huoh. Ainakin sain lankaa mistä neuloa. Miran tultua Ouluun, hyppäsimme kaikki kolme bussiin ja suunta ollen Tomin kämppä. Lauantai meni jännällä menolla ja animemaratonilla. Maratonilla mitä ei oltu suunniteltu vaan hups.

Sunnuntaina herättiin hyvissäajoin, sillä junain lähtisi klo 15:32 Kuopioon. Puoli kolme sitten tavarat kasaan ja kohti bussipysäkkiä, keskustaan. Kaupan kautta hakemaan evästä ja odottelemaan junaa, joka pian tulikin. Hyvästelyt ja asettautumaan paikallein koiran kanssa. Neljän tunnin istuminen oli taasen edessä. Kuopioon sitten saavuin vähän ennen klo 20:00 ja siitä sitten bussilla kämpille.
Vallankin hieno reissu, to-su Oulussa oli takana ja kuinka aika menikään siellä hirmun nopiasti~ Oli myös tosi kivaa nährä immeisiä!

Olin tämän reissun jälkeen olettanut, että koko kuussa ei ole mitään erikoisempaa tekemistä  / seuraa. Olin olettanut aivan vääri~ Viikonlopusta on luvassa vallan veikeä ja kuvien täyteinen. Höhöhööö.

Koitan ettiskellä kirppareilta itselleni lipastoa huoneeseen. Säkkituoli olisi myöskin vallan kova sana!

Koska kuvia en ottanut reissunpäältä ( vaikka tarkotus oli ottaa kuvia ), niin tungen kuvan isomman kassin poikkileikkauskuvista ja kuvat pienestä kassista, jotka koulussa olen tehnyt. Ja koska kuvaton merkintä ei oikein miellytä omaa silmää... kärsikää puhelinlaadusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti