maanantai 19. marraskuuta 2012

Kohti seikkailuja!


Viikonloppu vierähti vallan veikeissä tunnelmissa, joka piristi arkea vallankin kovasti. Kaikkea jännää kerittiin parin päivän aikan porukalla kyllä tehdä ja kokea. Uiminen ollen vallan mukava lisä viikonloppuun.

Perjantaina koulun jälkeen kiertelin tunnin verran kauppoja ja tullen sitten kämpille. Siivoilin ja lagasin, illasta sitten suuntana olikin juna-asema ja Nina! Suunnattiin bussilla kämpille asemalta ja niin alkoi vallan veikeän viikonlopun alku.

Lauantaina heräiltiin 9 aikaan ja suunnattiin keskustaan. Koska meillä oli tuntia aikaa ennenkuin Tomi olisi Kuopiossa niin kierreltiin kirppari sitten läpitte. En löytänyt mitään, mutta Nina sensijaan löysi. Paljonkin. Tomin saavuttua Kuopioon, kierreltiin aluksi kauppoja, bongattiin Sasse ja suunnattiin sitten viemään tavarat kämpille ja ottamaan uimakamppeet mukaan. Bussilla takaisin keskustaan ja toisella Rauhalahteen, jossa olisi kylpylähotelli, uimispaikkamme.
Uiminen maksoi 10€, koska opiskelijakortit. Alku hämmennyksenä oli pukuhuone, joka oli yhteinen miehille ja naisille. Tälläiseen missään vielä törmännyt. Pukuhuoneessa oli kuitenkin mahdollisuus vaihtaa kopeissa vaatteet. Allas puoli ollen sitten ihan kiva, vaikka aika pieni olikin kylpyläksi. Ulkoallas ollen ehottomasti kivoin. Uiskentelua parituntia ja sitten orottelemaan bussia.
 Bussimatkaan tullen kuitenkin seikkailu: jäätiin ennen keskustaa pois ja käveltiin Neulamäkeen. Vaatimattomasti ylitettiin isotie, käveltiin isoa tietä pitkin ja ylitettiin junaratakin. Prismalle pääsyyn oli monta estettä mitkä piti selvittää. Tästä tuloksena, että Nina on puitten kaveri.
Prismasta ostoksia illaksi ja kämpille. Ilta kuluikin juttelulla, animella, ruualla ja kaikella muulla jännällä menolla.

Sunnuntaina herätiin suhteellisen myöhään. Siten kuitenkin, että Nina kerkisi junaansa. Asemalla törmättiin myöskin Anniin ja Samuun. Olivat tuonneet Tomin pyörän asemalle. Ninan astuttua junaan, suuntasimme me muut porukalla kahvittelemaan. Tuosta kaupan kautta bussilla kämpille. Ilta meni omalla painollaan Tomin kanssa.

Tänä aamusta sitten, hypättiin bussiin, josta jäisin amiskan kohdalla poies. Tomi lähti käymään moikkaamassa Kuopionluokkalaisiaan ennen junan tuloa, paluuta Ouluun.
Koulupäivä menikin sitten failauksien painotteiselle päivällä, mutta sitä sattuu paremmissakin piireissä. Koulunjälkeen tallustelin Sokokselle, jossa Annin kanssa valittiin hiusväri päähäin.

Lisää kuvia, julkaisttuja löytyy täältä:*klik*


Väriä elämään. Koska haluan ruskeasta väristä eroon niin ostin tänään sitten Sokokselta punaisen hiusvärin. Kokeillaan tuota miten nyt innostunkaan moisesta väristä. Punaisesta väristä päässä onkin jo 5 vuotta.. Värin saan tosiaan sitten loppuviikosta päähäin.
Loppuviikosta myös olisi tarkoitus kampaajalle suunnata leikkauttamaan ottikset takaisin ja ohentamaan hiuksiain.


Koiralla olen tilannut manttelin, LemmikkiStorelta ( Brava Frost Bite -mantteli, vihreä-oranssi ). Katsotaan onko millainen koiran päälle. Mustista ja Mirristä ostin lauantaina sitten palkkausnameja ja hoitoainetta.
Itselleni tilasin The Sims 3 Vuodenajat Limited Edition -pelin. Katsotaa milloinka Posti tuokaan tuon postilaatikkoon.

Laukut mitkä koulussa piti tehdän niin sain valmiiksi viime viikolla ja nyt ottelin noista sitten kuvat. Kummassakin kassissa on sisäpuolella vetoketjullinen tasku. Pienempi kassi sulkeutuu painonapilla.


4 / 5.12 Olisi koiran kanssa suunnattava taasen juna-asemaa kohden, sillä Sodankylään käypi tiemme. Miralla on YO-juhlat. Tomi hyppää junaan sitten Oulun kohdalla. Paluumatka alkaa sitten perjantaina. Tomi jääden Ouluun ja minä jatkan koiran kanssa matkaa Helsinkiin. koska Voittaja ja Helsinki Winner 2012. Paluuu Kuopioon sitten sunnuntaina.

Lapasia. Ninalle olen lupautunut neulomaan lapaset ja jotka ovatkin aivan viittävaille valmiit. Olen noita neulonut itsellenikin, koska neulominen on kivaa touhua. Pitää ettiä joku kiva lanka, niin voin neuloa sitten uuret lapaset itsellein ( ja jotta on sitten taas varaa hävittääkkin noita... ).

Loppuun vielä haaste jonka sain Tomilta:

1. Paikka, jossa tahtoisit asua tulevaisuudessa.
 - En oikein tarkalleen tiie, mutta Tampere jostain syystä kiinostaisi hitusen. Ainakin jonkin aikaa. Mutta en siis tiedä mikä olisi sellainen paikka mikä oikeasti kinostaisi asumisen puoleen.

2.  Kolme asiaa mitä ottaisit autiosaarelle mukaan
- koira
- piirustuskamat
-kamera
( koska ruokaa löytyy varmasti sieltä )

3. Paheesi?
Karkit :x

4. Entä hyveesi?
- Jaa-a 

5. Lempieläimesi. Miksi?
- Ehkä koira, tai sitten peurat tai sitten...en osaa päättää oikein .3.

6. Harrastuksesi ja miksi harrastat?
-valokuvaus
-piirtäminen
-copslay
-koiran kanssa tokoilu
-koodaus ( kotisivujaa )
Näihin vastaan yhdellä sanalla: tykkään. Siksi siis harrrastan mm. noita luotelluja.

7. Unelmasi ja tavoitteesi?
-yksi unelma on päästä ulkomaille valokuvailmaan kaikkea kivaa
-saada omistaa bordercolliea ( ainakin yksi ) ja irlanninsusikoira
-tavoite on parantua niissä aihepiireissä mitä tykkään tehdä
-paljon muuta jännää, joita en mainitte

8. Tämän vuoden ehdottomasti paras hetki.
- parhaita hetkiä on moooooooooooooooooonta!

9. Entä sitten huonoin?
-honoin hetki...hmm..eiköhän noita muutama ole vuoteen mahtunu, mutten muista nytten ykskaks noita.

10. Uudenvuoden lupauksia?
- en tainnut tehdä moisia? ehkä tulevan uutena vuotena~

11. Millä sivustoilla käyt eniten?
-sähköposti, DA, SBCAK, AnimeTake, pankin sivuilla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti