torstai 22. marraskuuta 2012

Hablahbla

Kulunut viikko on mennyt todella vauhdilla! En edes muista milloin tälläistä olisi tapahtunut. Kivaa vaihtelua. Tuleva viikonloppu menee muuttoruuhkan alla, kun Anni muuttaa pois ja tilalle tulee Saara. Koitan varmaankin katoilla kuvailemaan ympäristöön jos vain sää sallii moista, jotta en olisi muuttoruuhkassa mukana liiemmin.

Olin luvannut neuloa Ninalle lapaset. Toteutin tuon lupauksen ja lapaset tosiaan tulivat valmiiksi jo alkuviikosta. Kauan noihin ei mennyt ja käyttöön Nina saapi lapasensa, kun Helsinkiin menen eli 7.12 ( perjantaina ).

Koulussa työn alla on nytten kauluspaita. Ma-ti  työstän laukkuja ( uusia taas työn alla ) ja ke-pe sitten kauluspaitaa. Paita etenee hitaasti koska koko tuo aika ole vain paitaa varten vaan muullekkin ammattiopille. Ehkä ensiviikolla tuon saisin valmiiksi.

Torstaina punainen väri meni päähän ja huomenna klo 13:15 jälkeen käppäilen kampaajalle kysymään pääsenkä samana päivänä leikkauttaamn hiuksein.
Tämä punainen on todella kotoisa väri, tai tuntuu että on omain. Voihan tuo johtua siitä, että punainen päänuppi ollut aijemminkin, sitten vuosina 2005-2007..
Tämä väri tosiaan on  Garnier 6.60 firery red -sävy. Väri ei vain ottanut oikein ekalla kerralla kokonaan päähäin joten katsotaan korjataanko väriä ensi viikon viikonloppuna.

Ekstemporee. Olli ilmoitti tulevansa ensi viikon torstaina. Okei! Liveseura ei ole pahitteeksi ja Olliakaan pitkään aikaan en ole nähnyt.

Koska tänä viikonloppuna on kuvailua suunnitelmissain niin varmastikkin teen la-su kuvapostauksen. Kamala hinku päästä kuvailemaan jostain kivaa maisemaa, mutta mutta. Noh Lapin reissulla tuon aijon kyllä toteuttaa ja samoin sitten kun samalla viikolla menen Helsinkiin.

Tarkoituksena on myös alkaa liikkumaan enenmmin. Ihan vain, että nostaisin kuntoa hitusen verran, saan tapettua aikaa ja tekemistä mikä on hyödyllistä. Tämän asian tiimoilta olen saannut idean siitä mitä lupaan uuden vuoden lupauksena.

Cossit. Joo noh noiden osalta ole mitään tapahtunut mutta suunnitelmia on tehty noiden osalta kylläkin. En jaksa alkaa ottamaan paniikkia tai muutakaan negatiivistä asian suhteen, kosak silloin menee fiiliskin cossin tystöön.

Koska kuitenkin ykkösharrastuksein on koiramaailma niin kovasti olen uhrauksia tehnyt suuren toiveeni eteen, jos sellainen siis toteutuu tämän vuoden puolella. Olen siis karsinut cossinpuolesta asioita ensivuodelle. Cossinlistaa siis. Muutenkin tavoittelen haaveiten hiljalleen, toivoen että saavuttaisin moiset vielä jonakin päivänä.

Mitä tulee Kuopioon. Tämä kaupunki on ihan kiva, muttei omani. Siksi kovasti olenkin pohtinut, että mihin suuntaan tämän koulunkäynnin jälkeen? En tiedä vielä. Olisi kuitenkin hienoa, jos samassa kaupungissa olisi seuraa ja siellä viihtyisi + olisi töitä. Koska tosiaan käyn vuoden töissä ja maksan opintolainaa poies.
Kovasti himottaisi jo nyt muuttaa jonnen immeisten seuraan, mutta sen aika ei ole vielä. Jotenka kaikki ajallaan.

Muutto kuitenkin on edessä. Haen yksiötä, joka olisi lähempänä koulua. Helpottaisi eloa monellakin tapaa tuollainen. Tässä siis katselen ja ettiskelen yksiötä koulun luota. Toivottavasti tärppää pian.

Onneksi elämäin on kuitenkin vallan ihanaa noista pienistä epäkohdista huolimatta~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti