keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Katsudocon 2012 + kaikkea muuta

Junalla perjantaina kohti Jyväskylää. Tuolla sitten vkl oli Katsudocon ja immeiset. Paluu sitten vanhempien kyyvillä, Kuopioon.

 Perjantaina oli suuntana koiran kanssa juna-asema. Ennenkuin junaan päästiin alkoi kunnon ailaus operaatio: 10 minuuttia ennen junan tuloa hokasin opiskelijakorttein menneen vanhaksi ja lähdin juoksemaan matkahuoltoon, mutta tuolta olivat ovet menneet kiinni 10 minuuttia sitten. Noh äkkiä ostamaan uusi junalippu junaan. Aikuistenhinnalla + 5€ koirasta=35€. Lisää tulikin kivasti sen 15€ opikselijahintaan verrattuna. Noh junaan kerkisin sitten hyvin ja matka Jkylään sujui onkelmitta. 
Ainut inhotava puoli oli, että junassa vieressä istui joku naikkonen chinunsa kanssa, joka räksytti heti Wilmalle kun tuon vain näki ja omistaja reakoinnut mitenkään koiransa räksytykseen. Wilma tietenkin kritisoi takaisin pienelle chihulle...
Jkylän asemalla vastassa oli Olli. Orotettiin sitten Thomasta ja muita tulevaksi asemalle ja pian paikalle tupsahtelikin Thomasin lisäksi Tiitu ja Takkinenkin. Jäätiin odottamaan Aunea junalla tulevaksi Helsinkistä. Siitä seuraava siirto olikin tavarat Takkiselle ja Aunelle. Tuonne tulivat myöskin Nina ja Janica. Porukalla sitten kauppaan. Kaupan jälkeen Tiitu ja Janica jakaantuivat omille tahoilleen ja me muut palauduttiin Takkiselle ja Aunelle.


Lauantaina herättiin siitä 08:00 tienoilla ja alettiin valmistautua coniin, johon lähdettiin siinä 10 tienoilla. Bongattiin Tiitu ja Janica conista, joka oli kauppakeskus Foorumissa. Tapahtumassa siis olivat ns, tavalliset tallaajatkin käymässä, ilman minkäänlaista kiinostusta / tietämystä koko japanilaisesta populaarikulttuurista. Tapahtumasta tuli bongattua myöskin Karita ja pari muu tuttu immeinen. Aika kului mukavasti kauppakeskuksessa pyöriessä ja immeisten parissa + kuvaillen. Päivemmällä mentiin viereiseen puistoon kuvailemaan ja ottamaan yhteikuvat. Siitä sitten vaihtamaan kampetta toiseen Takkisen, Aunen ja Ninan kanssa T&A'lle. Vaihdettiin Ninan kanssa cossit pois ja jotain vähän erillaisempaa päälle + perruukkien vaihdot. Ninan Namin peruukki päähäin ja Ninalle Bonneyn peruukkein. Paluu takaisin kauppakeskukseen. Olli otti kamerallain yhteikuvia minusta ja Ninasta. 
Josus myöhemmin sitten porukalla Hesessä ruokailemassa. Kuuden aikaa kun kauppakeskus sulkutui niin lähedettiin suunnistamaan Ollille / Ollin äitille, jossa möllötettiin aikamme. Sitten paluu tuolta Takkiselle ja Aunnelle. Möllöttämistä porukalla: Janica, Takkinen, Aune, Olli, Thomas ja Nina. Katsottiin ohessa myöskin Smurffit-leffa. Aune myöskin kokkasi mokkapaloja.
Wilma ei sisäistänyt Aunen ja Takkisen herätyskelloa joka pyöri ja piti vallan hassua ääntä. Tuota haukuttiin ja ihmeteltiin oikein urakalla.


Sunnuntaina heräiltiin puol 10 aikaan, koska conikin alkaisi vasta 12 aikaan. Kamppeen niskaan ja coniin. Pyörimistä kauppakeskuksessa ja kuvailua. Päästiin Aunen kanssa kuvailemaan myöskin koiratanssia, joka oli tokassa kerroksessa. Dobermanni on vaan nätti koira (esiintymässä oli myöskin villakoira, mutta en liiemmin rodusta välitä joten kamera kohdistuikin dobermanniin). Joskus 16:00 jälkeen, kun päättäjäiset olivat ohitse niin päädyttiin ruokailemaan. Osa mennenn jonneen ja osa kiinalaiseen. Kiinalaisessa oli kyllä vallan hyvää ruokaa, ah nam...haluan uudestaan syöään kiinalaiseen~  Kello 17:10 tuli soitto vanhemmilta, että ovat Jkylässä. Noilla kuitenkin meni aikansa suunnistaa Foorumin luokse ja siitä sitten hakemaan koira ja kamat Aunelta ja Takkiselta. Paluumatka Kuopioon oli alkanut.
Kuvia tosiaan kamerallain oli sen 1009 kappaletta, Ninalta olenkin saannut kuvia ja nyt vain enään Aunelta orottelen kuvia ;E


--------------------------------

Maanantai menikin suoraan kaupoilla ravaten ja ostoksia tehden + uusien opiskelijakorttein. Illemmasta sitten Ikean kierros. Tuolta kun selviittiin olikin jo ihan kunnolla ilta. 
Tiistaikin meni kaupoilla / kirppiksellä seikkaillen. Päivällä sitten vanhemmat pakkasivat kamansa ja suunnistivat kohti Savitaipaletta.
Kahden päivän ostokset olivat sitten tälläiset: PALJON ruokaa, naulakko seinälle, työkalupakki (ompelukamoille), 3m nettipiuha, keittiö- ja yleistarvikkeita, jne.
Uupumaan jäi kengät ja takki + korvikset. Nuo kuitenkin kattelen omalla ajallani ja rahat kuulemme sitten saan tilillein, kerta vanhemmat ovat luvanneet sponssata moiset.


2 kommenttia:

  1. wiiii mi lähetän sulle sit ne kuvat susta mitä otin jossain vaiheess amyös! Oli taas mahtavaa nähä sua, vaikka en taaskaan saanut nähä lattiamoppia ;-; YHYYYYYY!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo ja mie laitan samalla saumaa siulle niit kuvia! >3< joo niin oli mut kyl sie joku kerta nööt ton mopin<~ ;3

      Poista