maanantai 22. lokakuuta 2012

Hitori no Yoru

Merkinnän tosi luova nimi on suoraan Porno Graffittin kipaleen nimi, joka myöskin on Great Teacher Onizukan toinen tunnari. Olen aika lahjakkaasti popittanut tuota kipaletta, vaikka tiedostanutkin tuon piiiitkän aikaan niin niiin..

Olen hyvin syvällisellä päällä, koska kello on lähemmäs 00:00 niin tuli tässä hokattua hassuja asioita ja niistä yksi on se, että sosiaalinen elämäin on loppupelissä aika onnetonsta Kuopion suhteen.
Anni elee aikalailla keskustassa, Sasse on omineen / tekee jotain hassua ja samoin muutkin. En syyllistä ketää, mutta jollain tavalla surullista tajuta, että tuossa on sosiaalinen elämäin Kuopiossa.
Ainut seura tosiaan on nyt LattiaMoppein. Koulussa siis ei ole seuraa, tai se ainut on nyt työssäoppimisessa koko jakson verran.

Jollain hassulla tapaa tunnen palanneenni samaan mitä Lappeenrannassa oli tilanne. Ainut, että ala ei kiinostanut lainkaan. Tämä sentään kinostaa edes jonkin verran ja jonka aijon viedä loppuun asti. Kyllä tämän 2 vuotta selviän jollain ilveellä! Mhph.
Vaikka onneksi on koneen kautta mahdollisuus pitää yhteyttä immeisiin, niin ei live tilannetta voita mikään. Ei sitten mikään.

Samalla hassulla tavalla odotan seuraavaa reissua, jossa näkee immeisiä. Joulukuussa, alkukuusta ainakin on mahdollisuus moiseen tilanteeseen, mutta onko aikaisemmin? Sitä en tiedä. Reisaamiseenkin on se, että pitää säästää, koska joulukuussa on paljon rahan menoa.

Eiköhän tällekkin asialle löydy ratkaisu, koska asioilla on tapana järjestyä ja koska elämäni muuten on vallan loistavaa~ 

2 kommenttia:

 1. Mulla sama ongelma... En tunne täältä ketään, eli vapaa-aika menee joko aina yksin möllöttäessä tai sitten jos Pakke sattuu eksyy tänne ni mulla on seuraa.. Oikeestaan toisinaan ihan kiva, ei tarvi suunnitella päivää täyteen menemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme siis samassa veneessä aikalailla..
   se ettei ole kiire minneen on ihan kiva mut ite kaipaan ainaki sosiaalista seuraa aikalailla. Mut tavallaa se kun pitää työstää cossia ni täyttää sen, että on sosiaalisuuden pute ( ei kerkiä miettiä moista )

   Poista