maanantai 10. syyskuuta 2012

Tracon tuli, oli ja meni

Tracon 2012 on nyt takana päin ja kokonaisuudessaan vallan veikeä viikonloppu olikin. Toisinaan tuntui, etten osannut pysyä paikallaan ja olisin ollut pallohukassa oleva haahuilija. Kuitenkin, tuli viikonlopun aikan nähtyä immeisiä joita harvemmin näkee ja kaikkea jännää. Kuvia tullen kameraltain melkein sen 900 kappaleen verran~ 

Perjantaina aamusta klo 11:00 lähdettiin matkaan, Thomasin autolla ja tuo ollen kuskina. Autoa myöskin valloittivat Tomi, Markus, Anni. Matka alkoi vallan lupaavasti, kunnes vähän ennen Kuopion ( Pitkälahden ) ABC'tä kuului hassua ääntä autosta. Rengas oli mennyt puhki. Päästiin ABC'n parkkipaikalle juuri ja katsahdettiin regasta tarkemmin. Aivan romuna. Eikun soittamaa uutta regasta ja huoltoa. Tuntia myöhemmi oli rengas kunnossa ja ruokailtu Apsilla. Matka voi taas jatkua kohti Tamperetta.
Tampereelle selvittiin siinä 5 aikaa ja jokainen meistä vei tavaranta majoitukseen, jossa olisi viikonlopun ajan. Anni kanssa majottauduttiin Ompussa. Ompusta sitten suunattiin läheisille kaupoille ja mukaan liittyi Nikolaikin. Cybershopissa oli sovittu kokoontuminen ja tuonne tupsahtelikin Anne, Thomas, Markus ja Tomi. Tuosta sitten myöhemmin jakaantui Anne ja Markus omilleen. Suunnattiin loppuporukan voimin mäkkiin, jonne tulivatki Nina ja Voidi. Tästä lähdettiin porukalla valloittamaan Sokosta ja se liikkeitä.


Lauantaina. Herätys soi siinä klo 08:00, jotta olisi mukavasti aikaa valmistautua coniin ja koska halusimme olla paikanpäällä klo 10:00, jolloin ovet avautuivat. Heti aluksi bongattiin Viivi ja muita tuttuja kasvoja. Palloilua Tampere Talolla. Tapahtumasta ostosta tuli tehtyä vain Tracon 2012- paita.
Takkinenkin oli  tapahtumaan tullunna ja oli vallan veikeää nähdä tuota pitkästä aikaa. Kuvailtiin Katin, Henna, Astan, Taijan ja Ninan cosseja ympräriinsä tapahtuma rakennusta. Neljän-viiden aikaa lähdettiin käymään Ompussa vaihtamassa cossit poies.
Illemaasta sitten palailtiin takaisin conipaikalle ja FOP  miittinkiin tallustelin Takkisen kanssa. Tuo ollen 19-21 välinen aika. Tuossa välissä armoton nälkä veti äreäksi ja pysyttelinkin hissunkissun, koittanen keskittyä johonkin. Mukaan tarttui sitten vielä päänsärkykin. Puoli 10 tienoilla sitten tallusteltiin Takkisen, Thomasin ja Tomin kanssa syömään. Heseen. Tämän jälkeen jakaannuttiin majoitukseen. Takkisen kanssa tallusteltii Omppuun, poiketen apoteekin kautta.


Sununtaina heräiltii 09:30. Cossit niskaan ja tavarat laukkuun, raahaten tavarat conin narikkaan. Sitten paikanpäällä bongaamaan tuttuja kasvoja ja palloilemaan Tampere Talolla. Päivä meni palloilulla ja koittaen keksiä kuvauskohteita. Tai, noh koittaen saada aikaseksi kysyä immeisiltä saako ottaa kuvaa. Tullintorilla piipahdettiin pariin kertaan aasialaisessa kaupassa ostamassa tuotteita. Itse ostaen suklaakeksejä, joilla hintaa oli sen 1,80€ paketti. Cossikiintiö tuli täyteen siinä puoli 3 ja vaihdoin normaalimmat vaatteet päälle. Se tunne kun saa peruukin pois päästä~
Syömään mentiin sitten 16:00 aikoihin Tomin, Markuksen, Katin, Ollin, Astan ja Nikolain voimin. Tästä katosikin Takkinen 17:00 aikoihin junaan, kohti Jkylää. Hetkeksi vielä tapahtuma rakennuksessa pyörimään ja moikkaamaan immeisiä.
Autolle lähdettiin tallustelemaan siinä klo 18:00 tienoilla Ollin, Tomin, Markuksen ja Annin kanssa. Jyväskylään kun päästiin Ollin autokyydillä, niin piipahdettiin Takkisen ja Aunen kämpillä. Oli vallan veikeä kämppä.. Heillä vain oli pöllity sohvain. Antakaa sohvain takasin..eikun. Kröhöm, kuitenkin siitä mäkissä ruokailemassa ja asemalle kykkimään junaa. Juna lähtie klo 21:53 kohti Kuopiota. Kuopioon päästyä oli vika bussi mennyt hetkisitten Neulamäkeen ja ei auttanut muukuin tilata taksi. Kämpillä oltiin siinä 00:00 tienoilla.Kiitokset immeisille keitten kanssa pyörin + tutuille kasvoille. Oli vallan vekkulia nähdä teitä ja Tampere viikonloppu oli kannattava reissu, vaikka sateinen sää olikin.
Eriten kiitos Sasselle, joka toimi Wilman hoitajana viikonlopun ajan! 

Kuvia "SuomiLucysta" ei nytten täst conista taida löytyä. Mutta ainakin sain kavenettua tuon asun yläosan istuvammaki ja nyt mielemmälti pistää vielä päällekkin sen.  Ehkä parin viikon päästä vaikka saataisin yhteiskuvia Lisannasta ja Lucysta, Kuopion maisemassa? Ehkä.

Tuleva viikonloppu menee lusmuilulla, ellei mitään aktiviteetiä tule kehiteltyä itelleen, kun kämppis ja naapurit katoavat seikkailemaan ympäri Suomea. Voisin tietty käyttää aikani jotenkin kehittävästi~  :E

1 kommentti:

  1. Kiitti Traconista siullekkin >8D Oli mahtavaa taas jutella, pitäis jutella enemmänki!!
    Ja ihihihi vippaisitko mulle ton kuvan minkä otit meidän Hakuouki porukasta?~ sillee rennolla ranne liikkeellä

    VastaaPoista