maanantai 3. syyskuuta 2012

Seuraava siirto cossin suhteen

Eka siirto ja nyt toinen siirto. Cossein siirtyy vielä etiäpäin, koska raha. Tämä asu on syöyt yllättävän paljolti rahaa ja olen ennakoinnut summan väärin, siksi siis siirto. Toteutus tulee varmaankin Yamaconiin ( jos on varaa vain menna moikkaamaan Hennaa + muita siellä päin asuvia ) aikasintaan tai sitten Frostiin, helmikuulle. Harmittaa, mutta minkäs teet, koska eläminen maksaa.

Muutenkin joudun karsimaan cossejani, koska säästän koiraan ja kameran huoltoon. Huolto maksaa sen 200€.
Koska joulukuussa voipi olla minulla toteutua haaveeni, mitä olen kauaaaaaaaaaaaaaaaan haaveillut. Eli oma bordercollien. Katsoo nytten miten käykään asian suhteen ( syntyykö sopivaa pentua pentueeseen jne. ). Tuo pentue mistä toivoisin saavani pennun olisi kyllä hieno yhistelmä ja sen pentueen emo on vaan yksi ehottomista suosikeistani kaikin puolin.
Tämä karsiminen käynnyt monestikkin mielessäni ja asioitten takia ( koiran ja kameran + ompelukoneen ) tämä on otettava käytäntöönkin.
Ja onhan tässä elämätä aikaa tehdä vaikka ties millaset asut~

Kavennan aikasempaa Lucyn asua Traconiin, koska tuo ei ole tyköistuva aivan ja sitten hillun tuossa asussa 2 päivää. Nyt on hyvä kaventaankin, kun on tuo Ernernikonein.

Kuten olenkin aijemmin maininnut tuosta ruottiasusta, niin tykkään siitä sen verta paljon, että haluan tehdä sen kunnolla jne. Toisaalta, olen päättänytkin aikoja sitten jo, että sen minkä teen niin teen kunnolla. Tämä koskee asiaa kuin asiaakin.

Tuleva viikko siis menee kavennuksen merkeissä ja hablahabla.

Weetu kuittaa ja menee nukkumaan ja aloittaa kavennus operaation huomenna o/

P.S. Kuvia tulossa Traconista, tapahtuman jälkeen merkinnän muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti