sunnuntai 30. syyskuuta 2012

ARRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAR

Tuparit tulivat, olivat ja menivtä. Ollen vallan mukava kokonaisuus. Oli mukava nähdä immeisiä. Ninalta, Hennalta ja Laurilta tuli sitten pummittua kuvat heidän kameroiltaan, koska omassani oli vain 4 kuvaa ja nekin Wilman ja Aunen samiskuvat. Kuvia ja videoita tuli yhteenstä sellaiset reilu 900.

Lyhykäisyydessään viikonloppu meni pääasiassa jätkien kämpillä, porukalla.  Kuvia räpsittiin sitten Ninan kameralla (4 kuvaa taisin jopa omalla kamerallani ottaa + Lauri ja Henna räpsivät kuvia omilla kameroillaan).
Tupari porukkana ollen: Tomi, Markus, Saara, Sasse, Anni, Nina, Henna, Janica, Thomas, Tiitu, Haapoja, Lauri, Olli, Takkinen, Aune, Samu, Nikolai, Riina.
Sunnuntai illasta sitten kävin hakemassa Hylzyn Salen pihasta kämpille. Tuo heebo valloitti kämppäämme maanantaille ja sitten tallusteli Riinan luokse, jossa valloitusoperaatiota teki viikonverran.


Tämä viikko on mennyt oleillen. Mitään pahemmin ole tapahtunut, tai no käytiinhän me tuossa torstaina sitten Riinan luonna, katsahtamassa kämppä. Saaralla kun auto oli niin tuolla siis mentiin Riinan luokse ja pois tultiin sitten ilman Saaraa. Tuo kun jäi Riinan luokse yöksi.

Viikonloppu alkoi sitten perjantaina siten, että lähdin jätkien mukaan palauttamaan kirjat Markuksen koululle. Siitä sitten palautettiin auto Saaralle ja tallusteltiin kolmisteen Neulamäentie koloselle. Kämpille tultua, koiran kanssa pihalle ja möllöttämään koneella. Illemasta sitten aloitin koiran harjausopraation, vai oliko se jo yötä...kuitenkin. Samu oli tullut perjantai päivästä Annin tykö ja taisivatkin lahnata seinäntakan koko päivän.
Lauantaina olivat kummatkin noista kadonneet jonneen. Noh, vallotin siis koko viikonlopun yksineni kämppää. Yöllä sitten pitkä lenkki koiran kanssa pitkin Neulamäkeä. Oli vallan hyvä sää kävellä ulkosalla.


Tulevalle viikonlopulle onkin sitten suunnitelmia ja anime maratoni pitäisi pitää, ennenkuin jätkät muuttavat Ouluun. Snif.
Annikin muuttaa yksiöön tässä loppuvuoden aikana ja Saara tullen Annin tilalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti