tiistai 28. elokuuta 2012

Tracon lähestyy

Syksy lähenee hiljalleen. Päivät ovat aikailalla menneet A rakennuksesta tänne, L rakennuksee ravaten. Mikäs tässä, kolmatta viikkoa koulua on menoillaan ja paljon opittavaa. Koulu on iso ja jonne on pariin kertaan onnistuttu eksyäkkin. Onneksi ruokalaan osaan kuitenkin...

Viime viikon perjantaina Olli tuli Kuopioon seikkailemaan, viikonlopun verran. Viikonloppu menikin seuraavalla porukalla: Sasse, Olli, Tomi, Anni ja Saara ( + pe Leo ja Veera ).
Perjantaina grillaintiin ja illasta sitten baarissa käymään. Juomattoman persoonana sitten mukaan vain koska immeiset. Hesessä sitten tavattiin Tomin luokkalainen, Samu. Vallan mukavalta persoonalta vaikutti. Keskustasta palailtiin edeltäpäin Sassen, Saaran ja Ollin kanssa. Kun kellon tullessa lähemmäs 04:00 niin saapuilivat myöskin Tomi ja Anni. Asettauduttiin nukkumaan. 
Loppu viikonloppu menikin sitten oleilulla, mutta kivaa oli. Olli palaten Pmäelle sunnuntai illasta.

Maanantai..mukavasti alkoikin lonkan kanssa vammauksella = lepäilyllä mennen melkein puolelle päiville. Illasta päätin tilata ompelukoneen ja seuraava tulikin tilaukseen: Husqvarna Viking Emerald 118 ja hintaa tuolla ollen 449€ ( osamaksulla maksan ). Husqvarna merkkiin päädyin, koska sellaisella olen tottunut ompelemaan ja ovatpa kanssa kunnollisia ja tarkoitukseeni sopivia.

Torstaina on Markuksen muutto päivä Kuopioon ja perjantaina tuli Olli taasen Kuopioon viikonloppuja viettämään. Viikonloppuna käytiin myöskin satamassa olevassa yötivolissa. Siellä ollen kivoja pehmoja, joita piti "koura" koneella koittaa saada. Kirotun kone ei suonnut yhtään pehmoa mukaani. Mur! Onneksi kuitenkin porukka oli vallan veikeä ja muutenniin oli kivaa.

Hammaslääkäri. Lappeenrannassa sanoivat, että nyt olisi kaikki kunnossa. Epäilen. Särkyä ei tunnu, mutta sellainen kutina olisi vain, ettei kaikki ole kunnossa suussain. Vielä.
Olen saannut vietellä mukavaa tunnetta kuin vattassakiertämistä koko vkl verran. Kurkku ollen hitusen kipeä. Aararar, nyt ei kerkiäisi sairastella. Perhana.

Lucyn "ruotti -asu", cossi taas valmistuu hiljalleen Traconiin. Tarvittavia osia vielä puuttuu, mutta kyllä tämä tästä hiljalleen. Selvät sävelet pitäisi olla cossin suhteen, mutta vielä ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa. Suurella todennäköisyydella tulossa kuvia työstöstä ja katsauksesta cossin suhteen ennen Traconia.

Koiran suhteen, on uutta. Koiralla on nirsoiln takia (ruuan suhteen menossa lihotuskuuri). Näyttää toimivankin vielä. Samalla infoan, tempusta jonka Wilma on oppinut. Kuolla -temppu, käskyllä "pum".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti