lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kuvia Ftryhmästä ja huonetta


Fairy Tail, Porukka Kasaan! tapaan kokoontui tosiaan tuossa sunnuntaina Animeconin yhteydessä ja kuvia löytyy täältä: *klik*. Sanon sen vielä. että meillä oli hieno ryhmä. Hittosoikoon. Kalansilmällä otetu kuva oli ehdoton suosikkin ja arvatkaapas kuinka lujaa haluankaan taas tuollaista linssiä kameraani..!

..kuvat FT ryhmästä ovat Tapio Matikaisen ottamia.

Tarkoituksenihan oli tehd Lucyn ns. ruotsi asu, mutta päätin viimetipassa siirtää asun Traconiin. Tulossa on myös muutama FT'stä cossiva immeinen. Jommalle kummalle päivälle. Oujea.

--------------------------

Huone. Kuopiosta heivain. Tarkoitukseni on ollut ottaa kuvaa huoneestain ja kämpästä jo pitemmänaikaa. Kämpästä en ota vielämään, mutta huoneesta olen ottanut muutaman kuvat.
Huoneen seinät ovat autiot, mutta ne täyttyvät hiljalleen julisteista sun muusta. Kunhan olen taas edes hieman rahoissani. Postista dotellaan saapuvaksi Asterix ja Obelisx ja Yamamoto Takshi -julisteet. A&O juliste on EMPltä ja Yamamoto juliste puolestaan Ebaysta.
Huoneessani kun ei ole yöpöytää niin loitavana sellaisena toimii jättikoirapehmoleluin. Oohhooh. Hankin kyllä yöpöydän huoneeseeni kunhan rahaa tupsahtelisi vain ensin tilille...
Huoneesta kuvia löytyy täältä: *klik*
Talon urhoollinen lattiamoppihirviö aka Wilma pitää huolen talouden järjestyksestä. Työnjohtaja.

Postista tulee toivonmukaan ensviikolla uusi kokeinkin. Nykyinen menee vanhemmillein. Snif, tämän kanssa yhteinen 5 vuoden yhteistyö häämöttää loppuaan. Pääse rauhallisempien dataajien käyttöön. Tälläinen epeli tulee siis omistukseeni: *klik*. Peliläppärihän tuo olisi ja iso kiitos Ollille joka auttoi etsimään minulle kunnollisen koneen.
Postin syövereistä pitäisi myöskin tupsahdella BlazBlue: Continuum Shift II (3DS).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti