tiistai 17. heinäkuuta 2012

Animecon 2012 Kuopiossa


Animecon 2012, joka valloitti tälläkertaa Kuopion. Majoittujia tupsahdellen meille aina torstaista lauantaille.  Lauantain sitten olikin kauan odotettu Animecon. Animecon, joka kuitenkaan ei tuntunut conille. Tähän syy varmasti on hämmennys, että coni oli samassa paikkaa missä asut. Kuitenkin oli hirmuisen kivaa ja kiitukset siitä immeisille! Mainittakkoon, että PK! Fairy Tail -ryhmä ollen vallan veikeä~


Keskiviikkona saapuivat 2 ensimmäistä majoittujaa, Viivi ja Väiski. Väiski haettiin bussiasemalta ja Viviin toivat tänne tuon vanhemmat. Päivä meni oleilulla suurimmanosan ajasta.

Päivät menivät omalla painoollaa, cosseja väkertäen, pelaten, jne tavalla aina perjantaille asti, jolloinka päivällä tulisivat 2 majoittujaa lisää. Voidi ja Nina. Noita mentiin nelisteen asemalle vastaan, pyörien samalla kaupungilla. Wilma ollen mukana tällä reissulla. Sään ollessa sateinen, koirakin ollen sen näköinen. Tuosta kämpille ja cossin kimppuun. Anni ja Voidi käyden hakemassa Katin asemalta. Myöhemmin Anni ja Nina sitten hakivat myöskin Nikolain kämpille. Majoittuja väli oli 3henkilöä vaille vajaa, jotka tulisivatkin lauantaina.

Lauantai aamusta herätys oli klo 08:00 aikaa, jolloinka immeiset alkoivat valmistautua conia varten. Alkujaahan tarkoitukseni oli laittaa sinikeltainan Lucyn asu kummallekkin päivälle, mutta koska muutosten tuulet olivat puhaltaneet, niin ei suunnitelmain toteutunutkaan noin. Kavensin yläosan helmaa hitusen, aijemmin tehtyä Lucyn "perusasua" ja laitoin tuon päälleni. Conista bongailtiin tuttuja kasvoja ja haettiin porukkaa. Päivän aikan porukassa oli tullut mukaan myöskin Thomas, Saara, Olli, Asta, Henna ja pari muuta. Tapasin yhden kaverein, joka oli InuYasha no Sekai -sivuni yhteistyökumppani ja jonka kanssa on aina -06 lähtien pitänyt tavata. Nyt kuitenkin tuo tapaaminen onnistui ja oli vallan mukan tavata hänet livenä. Raxissa käytiin syömässä porukalla ja sitten paluu takaisin conipaikalle. Tässä paluumatkalla kämpille tapahtui vallan koominen suunnistusvirhe. Luulen, ettei minua enään päästetä antamaan neuvoja suunnistuksen  suhteen :--------D. Illasta kämpille ja cossin kimppuun, todeten että teen cossin Traconiin koska en ollut tyytyväinen kaikkiin materiaaleihin mitä minulla oli ja haluan tehdä tuon asun kunnolla.


Sunnuntaina aamusta conipaikalle, Ollin kyydillä. Fairy Tail teemalla mennen. Nyt mukan oli muitakin samalla teemalla. Tunnin sisään kuitenkin tuli puhelua Viiviltä, joka oli vielä Väiskin kanssa kämpillämme, että Wilmalla oli joku hätä. Soitin Ollille että kehtaisiko lähteä käyttämään kämpillä jotta voisin hakea koiran sieltä. En uskaltanut jättää koiraa sinne vahtimatta. Kämpille päästyä koiralla näyttänyt olevan mitään hätää enään, mutta autoon koira lähti kuitenkin. Tuo saisi odotella autossa ja kävisin katsomassa aina välillä tuota. Mitään hätää ei koiralla kuitenkaan näyttänyt olevan loppu päivästä. Coneilu jatkui ja menikin aikalailla alueella pyörien, ihmisten kanssa oleillen. Kellon tullessa 14:00 Fairy Tail kokoontui pääovien eteen,  ulos. Harmiski osa oli joutunut peruuttamaan tulonsa, mutta paikalla tullen kuitenkin yli kaikkiaan 14/15 ihmisen verran. Saimme myöskin virallisen kuvaajan kuvaamaan ryhmäämme ja hälle ISO kiitus!Kuvia odotellessa siispä~ Kiitokset myöskin ryhmässä mukana oleille, meillä oli hieno ryhmä!  Loppu päivästä meni omalla oleilulla ja Raxissäkäyden syömässä porukalla. Nomnom. Myöhemmin sitten immeisten hyvästelyt ja Thomas heittäen kämpille minut, Ninan, Voidin ja Katin.


Manantaina saatoin Katin matkaan, bussiin päivällä ja pian myöhemmin saatettiin Annin kanssa Nikolai junaansa. Kaikki vieraamme olivat lähteneet meiltä.

Ostoksia. En ikinä ole pahemmin conista mitään ostanut ja viimeeksi ostin joskus -08 jotain myyntipöydiltä. Poikkeus, tein poikkeuksen tänä Aconista ja ostin 1 pienen figuurin (11€), 4 manga pokkaria (6,10,12 Bakumanit ja 17 Fairy Tailin).
Kirppikseltä bongasin lasikaapin (60€) ja kirjoitustyöpöytätason (60€). Oujea. Paikasta mistä nuo varasin niin saa vielä kotiinkuljetuksen ilmaiseksi!
Samalla reissulla käytiin Fantsun kautta ja matkaan tarttuivat High School of Dead 2 ja Bakumanit 5 ja 7 + koska mangakorttein meni täyteen sain valita yhden 10€ maksavan ja otin sitten Bakumani 5 pokkarin.
Kengät ( punamusta kuviolliset, vähän skottiruutu kuvion tapaiset ) löysin 10€'lla Maxi Makasiinistä.
Postista tupsahteli vielä One Piece juliste, joka on vielä isokin juliste ja hienoo~
Nyt odottelen postista tulevaksi 3DS'lle BlazBlue peliä ja toista julistettain.


Seuraavaan merkintään tulee linkki kuvagalleriaan, jossa on kuvia Animeconista. Tämä merkintä tulee julkaisuun 2 viikon sisään luultavammin.
Seuraavassa merkinnässä  myöskin otan kuvaa huoneestani ja varmasti kämpästä ylipäätään.


P.S. Osa kuvista on Ninan kameralta otetuista kuvista ja osa kameraltain / Ollin kuvaamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti