lauantai 24. huhtikuuta 2010

Mitäpä nytten?

Elämääni ei pahemmin mitään erikoista kuulu, sitä samaa eli elämää asuntolassa ja sen ulkopuolella. Elämäni koostuu aikalailla asuntola elosta, koska olen vain joka toinen vkl kotona ja muuten lähinnä asuntolalla, vaikka koti matkaa onkin bussilla vain tunti, niin en jaksa siltikään aina raahautua kotia.

Loon piti tulla vkl Opistolla viikonlopuksi, mutta mutkat matkassa eivät suoristuneet ja siirsimme tulemista toukokuun loppuun. Olisi ollut kviaa nähdä Loota jo nytten, mutta onneksi ei pidä kamalan kauaan oottaa, että näkee tämän~ :>

Kotia menen taas keskiviikkona, koska loppu viikosta ei ole koulua. Sitä ennen kuitenkin pitää tehdä maantiedon koe. Kun kotia pääsen, teen pyörälenkin, jso vain sää sallii. Aikaa ainakin on tarpeeksi, ettei siitä ole kiinni menemiset.
Jos pääsisin kotona olemisen aikana Lappeenrantaan niin ostaisin cossiin tarvittavia asioita~

Pentu tilanne selviää pikkuhiljaa kaiketi? Kasvattajan pitäsi laittaa minulle materiaalia pennusta, kunah ntämän netti vain toimisi.

Olen muuten kipeänä hieman, yskityttää. Onneksi ei kamalasti, mutta ihan tarpeeksi. Hyvällä lykyllä onnistun saamaan tämän pois, kun lepään ja en riehu ( jota epäilen kyllä pahasti ainakin viikolla ). Tämänkin taudin sain kun olen ollut hieman liian vähissä vaatteissa ja kun kaverini ovat kipeänä.

Hhmm....äitini ei ole vähään aikaan vihjaillut mies rintamasa mitään. Hyvä vain. Johtuu varmaan siitä, että sanoin hieman napakasti äitille asiasta : " Mikä vittu siinä on niin vaikeata tajuta, että en halua itselleni miestä vähään aikaan~ ?! ". Oli meinaan äiti vihjaillut ja kysellyt tammikuusta lähtien asiasta ja nyt loppui >D. Hohohohoh~

Asuntola on hiljainen, mutta onneksi tänne alkaa tulla taas porukkaa tuossa sunnuntaina ja siten myös eloakin~ :3 Hihii~

Aaa, Japani on hieno kieli ja tajuankin siitä vielä jotain, yey. Jotain on tuottanut pitkä harrastaminne tulostaan. Laskin meinaan että, olen harrastanut animea ja mangaa 2000 vuodesta lähtien eli sellaiset 10 vuotta..yli puolet elämästäni : o! Ja vielä on pitkä harrastaminen edessä ~ ;D.

Haluaisin muokata blogin ulkoasun uudestaan, mutta osaanko onkin toinen asia? Pitää kait yrittää joku kerta :> !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti