keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

:: Elin Anzu InunoGami ::

Esittelen nyt lukijoiden pyynnöstä hahmoni, Elin Anzu InunoGamin. Hahmon loin joskun kun olin 6 luokalla ( eli vuonna 2004 ). Hahmon luonnin innoitus läksi liikkeelle siitä, kun tutustuin Sasseen ja päätettiin tehdä ficti ja siihen hahmot ( kummallekkin 1 hahmo ). Hahmo oli alkujaan punahiuksinen, mutta vaihtui sitten blondiksi tuossa 2007 vuoden lopulla. Aloin luoda hahmolleni hieman taustaa, menneisyyttä ja sun muuta perustietojen lisäksi. Kuvia lisään muutaman

Sitten itse hahmoon tarkemmin.
Elin Anzu InunoGami. Elin on koirajumala ja koirayôkain välimuoto. Eli joku yliluonnollinen koira. Tällä on 3 olomuotoa: ihminen ( yleisin ), demoni ja koira ( jossa on 3 erillaista: seropi, siberian husky ja bordercollie ). Neiti.

¤ Ihmisen olomuoto. Elin on melkeimpä aina tässä olomuodossa. Tällä on koiran korva ja häntä, jotka näkyvät siten, että vain harvat noin 3% kaikista pystyy näkemään ne kaikenaikaa ja lopuille Elin sitten pystyy tekemään niin, että korvat ja häntä näkyvtä näille halutessaan. Ihmisen olomuodossa elinin ulkonäkö on seuraava: blondit pitkät hiukset, kurvikas / rintava, siniset silmät ( jotka muuttuvat verenpunaisiksi toisinaan, todella harvoin ja silloin kun Elin muuttuu demoniin ). Pittutta tällä on 176 cm ja painoa 52 kg. Elin on syntynyt 6.3.1991 ( päivämäärän otin Kingin kuolinpäivästä eli tuon sain vasta jokusen aika sitten tehtyä ). Vaikka Elin olikin punapäää ( luontivaiheesa ) niin tämä on oikeasti hiusten väriltään blondi ( ja toisinaan myös henkisestikkin ).

¤ Demoni olomuoto. Elin muuttuu suht harvoin demoni olomuotoonsa. Yksi syy siihen on se, että mitään suurta tarvetta ei pahemmiten ole tähän ( + demoni olomuoto n suuri kokoinen ). Demoni olomuodossa kaulassa on loitsunauha, tai sellainen pyhänauha koristeena. Häntä tällä on demonissa joko kippuralla tai normaalisti. Silmät ovat verenpunaiset, paitsi välillä kun Elin on muuttunut juuri tähän olomuotoon silmät voivat olla hetken vielä jäänsiniset.¤ Koiran olomuoto. Elinillä on 3 erillaista koiran olomuotoa: siberian husky, bordercollie ja seropi. Bordercolliessa tämä on on blue merlen värinen ja silmät ovat jääänsiniset, säkä on 47cm. Siberian huskyssa väristys on mustaharmaa valkoisin merkein ja silmät ovat jäänsiniset. Säkä on 53 cm. Seposissa ulkonäkö on samallainen kuin demonissa paitsi, että loitsunauhaa ei ole kaulassa. Säkä on 49 cm. Silmät ovat jäänsiniset. Eliniä kutsutaan yleisesti toisella nimellä ( Anzu ), kun tämä on koiran olomuodossa.

Luonne Elinillä on aika vaikea selittää lyhyesti. Joten koitan selittää yksinkertaisesti ja lyhyesti.
Elin on tasapainen kaikenkaikkiaan, eli ei tuo mielentila horjahtele puolelta toisellle. Persoonallinen. Energinen ja virtaa tuntuu riittävänkin välillä vähän liiakseen. Positiivinen ja iloinen. Huumorintaju on sitä luokka, että huonotkin vitsit naurattavat, eli kuivahuumorin taju. Menevä persoona, mutta silti hieman pidättäytyväinen tietyissä tilanteissa ( välillä Elin menee / tekee eikä ajattele tilannetta sen pitemmälle ). Halutessaan osaa rauhoittua ja ottaa järjen mukaan, mutta muuten Elin ei paljonkaan tulevasta stressaa. Ei nöyristele / mielistele ketään eli ei porrasta itseään ylemmäski ketään ( tosin Sesshômarua kutsuu -sama liitteellä ). Määrätietoinen ( tietää mitä haluaa jne. ). Ei luota heti kaikkiin, eli luottamus pitää ansaita. Kun on uusia kasvoja porukassa Elin on monestikkin hiljaa ja seuraa siten henkilöiden luonteita ja käytöstä ( joista tekee johtopäätöksensä sitten ). Vaikka Elin onkin menevä persoona ja sosiaalinen, on tällä olemassa se ujokin puoli ( jota näyttää tietyissä tilanteissa kuten, kun on hämmentynyt tai muuten vain epävarma ).

Perheestä kerron hieman, elikkäs Elinillä on 3 pikkusisarusta: 2 pikkusiskoa ( 10v. ja 13 v ) ja pikkuveli ( 11v. ). Näille en ole nimiä saanut vielä päätettyä täysin. Vanhemmat ovat murhattu. Lemmikkejä taloudessa on usemapi kappale: hevosi ja poneja ( yhteensä 10 kappaletta ), koria: bordercollie ( tricolor, Nana ), seropi ( muistuttaa suomenlapinkoiran, samojedin ja siberian huskyn välimuotoa, valkoinen vaaleinruskein merkein, Tomu ), samojedi ( Kuura, valkoinen ) ja valkoinen länsiylämään terrieri ( valkoinen, Kitka ). Kaikki koirat ovat narttuja ja iät ovat 6kk-3 vuoden väleiltä. Lampaita ( 3 kappaletta ), joilla on musta pää ja mustat jalat tai musta valkoisia muuten.

Pitää. Kerron muutaman asian mistä Elin pitää: Dino ( on tämän kanssa yhdessä ), piirtäminen ( taiteilu ylipäätään ), taistelulajeista, perheestään ja ystävistään ( joita suojelee henkensä edestä tarvitessa ), syömisestä ( vaikka syö paljon niin ei liho ), musiikin kuuntelusta ja laulamisesta ( ei ole mikään hyvä laulaja ), tietosanakirjoita ja tiedeohjelmista,Ei pidä. On olemassa joitakin asioita mitä Elin ei sitten millään voi sietää ja tässä niitä: hämähäkit ( pelkää niitä ), ketut ( ei vain pidä niistä ), Inuyasha ( hahmo ), Gokudera ( hahmo ), Lenalee ( hahmo ), että kun joku syö tämän ruuan, taikatytöistä ja tekopyhistä / negatiivisistä henkilöistä.

Muuta sitten: Elin on karate mestari ja sinnikäs taisteluissa joihin joutuu useasti ( tahtomattaan ). Eli voimaa neidillä kyllä löytyy. Kantaa silloin tällöin katanaa mukanaan. Paraskaveri on Laura NekonoKage ( johon luottaa 100 % ja jota kutsuu katiksi monestikkin ). Laura on siis Sassen luoma hahmo. Elin on ollut yhdessä: Sesshômarun ( näillä on diili, että Elin ja Sesshômaru ovat pari kun aika jättää Dinosta koska ovat kummatkin yliluonnollisia koiria), Byakuranin ( pikemminkin säätö ), Kandan ja nyt Dinon kanssa. Hengen lähtö on Elinillä monestikkin ollut lähellä ja varmasti tulee olemaan vielä moneen kertaan.

kuva *klik*

Historiasta sitten hieman. Elinin menneisyys on aika synkkä. Tämä oli aivan pienenä koulukiusattu, koiran korvien ja hännän takia ( kun ei oikein hallinnut niiden kadottamista vielä ) ja kauhean ujo. Luottamusta ei pahemmin kehenkään ollut. Vanhemmat murhattiin, kun tämä oli pieni ( nuorin sisko oli vain 2 vuotta ja Elin oli 11 vuotta ). Murhaajaa ei koskaan saatu selville. Eräänä päivänä Laura sitten asteli puhumaan Elinille ja alkoikin kaveerata tämän kanssa, saaden hiljalleen luottamustakin. Hieman vanhemapana Elin sitten mutkien kautta tapasi Sesshômarun ja ihastui tähän ( ja olivatpa nämä yhdessäkin ). Elin kulki Sesshômarun mukana, vahvituen samalla henkisesti ja fyysisesti ( kasvoi henkissesti ja oppi puolustamaan itseään ). Elin kuitenkin samanaikaisesti loi itselleen uraa piirtämisestä ( jota tekee nytkin ).

Kuvia hahmosta voi nähdä parheiten täältä *klik*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti