tiistai 2. maaliskuuta 2010

Lappeenrannassa pikkuserkkujen kanssa

Olin maanantaina Lappeenrannassa pikkuserkkujeni kanssa ( edellisenä iltana pikkuserkkuni Taru oli tullut meille ). Herätys oli 10 aikaan ja lähtö ruossa klo: 14.00 tienoilla.
Kun kaupunkiin päästiin menimme pikkuserkkujeni mummolla käymään, jossa olimme noin tunnin ajan.
Myöhemmin meidät jätettiin Tarun kanssa keskustaan ja käveltiin Galleriaan, jossa kierrettiin liikkeet lävitse. Käytiin mm. Seppälässä, H&M, B&R lelulut, joku kenkäliike ja Lindex'issä oli kivat balleriinat, jotka voisin ostaa joku kerta.


Galleriasta siirryttiin Iso-Kristiinaan pyörimään. Anttilassa käytiin ostoksilla, pizza ja kebab hommasta ostin kanapaninin, käytiin Jim&Jill'issä pyörähtämässä ja jossain kiinalaisessa liikkeessä missä oli kaikkea kivan näköstä tavaraa. Fantasiapelit oli vaihtanut toiseen paikkaan, missä ennen olivat. Nykyään on siellä kun tullaan elokuvateatterilta päin, niin ulko-ovien sivussa ja jonkin Kiinalais nimisen liikkeen alapuolella. Käytiin ostamassa D.Gray-Man 15 manga.


Seuraavaksi siirryttiin kohti Suomalaistakirjakauppaa, jota ennen käytiin kuitenkin K-Kengässä. Suomalaisen jälkeen mentiin kauppakeskus Armadaan, jossa pyörittiin aikamme. Käväistiin eläinkaupassa.Lähdimme kävelemään kohti elokuvateatteria, jossa Tarun äiti ja pikkuveli olivat katsomass Risto Räppääjä ja polkupyörä varas-elokuvaa. Elokuva ei ollut vielä kumminkaan loppu ja pyörimme jonkun aikaa ulkona, mutta tuli kylmä ja päätimme mennä kirpparilla käymään. Kirppari kierrettiin ja sitten mentiin lämmitteleemään elokuvateatterin aulaan. Leffa loppui pian ja koko porukka menimme autolle ja haimme Tarun isoveikan ( joka on minua vuoden nuorempi ). Pian lähdimme ajamaan kohti pikkuserkkujn kotia, maalaistaloa kohti. Vanhempani tulivat hakemaan minut tuolta ja olimme kotona klo: 23.00 aikoihin.
Koko reissun saldo on seuraava: paita 10€, meikit yhteensä 12€, kanapanini 4€, D.Gray-Man 15 manga 10€ ja mehu 1€.
Nyt lopetan tämän merkinnän tähän ja kuittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti