perjantai 2. lokakuuta 2009

Opistolta

Kuvat eivät jostain syystä läheskään kaikki toimi...mutta asiaan!

Asuntolasta kirjoittelen nytten kuulumisia blogiin. Huoneessa on nyt Takkinen, Marika, Anette ja Katja. Nämä kaikki makaavat sängyllä ja katsovat Futuramaa, joka pyörii dvd'ltä telkkarista. Katja lähtee kotia ihan kohta ja meidän muiden olisi tarkoitus katsoa Pasilaa ja kauhu-leffa sitten keskiyön aikaan.

-------------------------------------------------------

Mutta mitä tähänmennessä on tapahtunut?..PALJON! Tässä muutamasta asiast:

¤ Tänään torilla ( tori on kuin tiedotustilaisuus mikä koskee Opiston asioita )oli bändi10 ja bändi linjalaisten esiintyminen. Hienosti meni molemmille linjoilla!

¤ Omalta osaltani draama on ohitse ja se on hyvä, todella hyvä. Asia nimittäin on selvitetty ja lopputulos on ihan hyvä.Pareja on tullut ja eronnut täällä. Mutta ompa myös 1 pari joka on oikeasti fiksupari, koska etenevät hitaasti ja asiallisesti. Nimiä en paljasta vielä, vasta kun parin yhteinen taival on virallista.

¤ Lukion suhteen ei ole mitään uutta, muuta kun että seuraavassa jaksossa oppitunnit ovat Mikkelissä..ihan älytöntätämä järjestely mielestäni..

¤ Osa -93 syntyneistä jatkaa päätöntä draaman tekemistä edelleen. Tähän vai nei jaksa oikein enään reakoida mitenkään.

¤ Viikonverran oli kauhea villitys pelata 7 korttipeliä, sitä tosiaan pelattiin yömyöhään ja hauskaa oli! Ja kun Akop muutti 2 kerroksesta tänne 3 kerrokseen, niin ompä tämäkin hillunut enemmän meidän kanssa keskellä yötä.

¤Leikkautin hiukisa lyhyemmäksi, että ne jaksavat kasvaa paremmin ja nyt ne ovat kevyemmät *----*, kiitos Kessu, joka leikkasi hiukseni.

¤ Kaveripurkan vammaus meno ei ole vähentynyt ja hyvä niin, hauskaa tälläinen meno :D!

-------------------------------------------------------

Huomenna olisi tarkotus käydä Mikkelissä ostoksilla. Pitää ostaa koulukirjoja ja vaatteita, jos rahaa jää yli kirjoista. Anette tulee ainakin mukaan Mikkeliin ja Taru tulee ehkä?

Marraskuussa alan saamaan opintotukea, joka on noin 200 euroa kuukaudessa. Opintotuki vaihtelee henkiläittäin, riippuen mm. vanhempien tuloista ja koska iskä on työtän, tukisumma nousee kohdallani.

Mutta nyt lopetan tähän, sillä menen Takkisen, Marikan ja Aneten kanssa kauppaan~! -->


( Kuvassa on Katja ja Marika pelaamassa korttia. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti