maanantai 26. lokakuuta 2009


Kirjoitan taas hieman tänne. Asioista mitä ontapahtunut eli ajantasalle~ Haluan Sunrise Avenuen ja The Gazette yhtyeitten keikalle! ;;-----;;~ Tulkaa Suomeen! Ensimmäinen mainutti bändi vaikka on suomalainen, niin silti Saksassa esiintyy melkein kaikenaikaan..huoh.

Syysloma oli tuossa 19-25.20.2009 olevalla viikolla:

¤ Tarun
oli tarkoitus tulla tiistaina meille, mutta ajatukseksi jäi, kun rahaa ei ollukkaan tarpeeksi. Niimpä maanantai ja tiistai meni oleilulla vain.

¤ Keskiviikkona sitten lähettiin käymään Lappeenrannassa. Äipän piti käydä sairaalassa, jotain. Sitten tämän jälkeen mentiin kaupungille, ostoksille. Takasin kotia tultiin joskus illalla. Käytiin tutkituttamassa miun näkö ja seuraava oli lausunto: Kaukonäössä pientä vikaa. Toisessa silmässä 1.5 ja toisessa 0.5 ( muistaakseni ). Laseja ei tarvisis pitkääääään aikaan, mutta hankin sillä helpottaa opiskelussa -> ei tarvitse arvuutella pitkästä matkaa sanoja. Marraskuussa haetaan lasit, jotka maksaa reilut 400 euroa.

¤ Torstai meni oleilulla. En saanut mitään viisasta aikasiksi. Tai kirjoittelin vihkoon jonka ostin.

¤ Perjantaina kävin mummolla ja papalla aamusta. Nää olisvat pyytäneet minua käymään siellä ja eipä miulla mitään ollut ja äkkiäkös matkan kävelee kun 500 metriä on matkaa.

¤ Lauantai sitten lähettiin isukin kanssa ajamaan ennen 9 Imatraa kohden. Olimme sopineet Flyffuhead kennelin kanssa, että tulisimme tutustumaan westie rotuun, jota kennelissä oli. Äipänkin oli tarkoitus lähteä, muttä tällä oli migreeni päälle ja lähteminen jäi sikseen. Kasvattaja kyllä sanoi, että saa tulla uudestaakin, että emäntäkin pääsee tutustumaan rotuun. Eli uudelleen kyllä mennään kennelissä käymään.
Sitten ajettiin Lappeenrantaa kohden. Käytiin ostoksilla ja ajeettiin kotia päin puol 5 aikaan.

¤ Sunnuntaina oli sitten pakkausta. Asuntolaan palasin joskus 6 aikaan.

Suurinosa tulee tänään tänne, koska näillä ei ole koulu tai jotain. Lukiolaisilla alkaa vasta keskiviikkona koulu. Tykkään vain tulla tänne ja olla valmiina + näkee ihania ihmisiä~!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti