perjantai 18. syyskuuta 2009

Tilaanteen tasalle


( Marika, Ellu ja Anette )

Kirjoitan taas hieman kuulumisiani, jotka koskevat osakseen Otavaan. Syynä se, että olen täällä todella paljon koulun takia.

Viikoloppu Otavassa ja pientä hermolonmaa tästä asuntolan draamasta, kun melkein kaikki ovat kotona viikonlopun.

Katjan kanssa oltiin eilen aluksi kahdestaan " pelaamaanssa " pesäpalloa ja jalkapalloa. Sinne tuli sitten Marika, Nora, Takkinen, Antti, Krista, Suski ja Santtu. Nämä olivat jonkin aikaa ja lähtivät asuntolalle takaisin, kun myö jäätiin sitten vielä säätämään joksikin aikaa. Päätettiin aloittaa pelaamaan pesistä tai jotain liikuntaa Katjan kanssa.

Draamaa on edelleen ja hallelujaa kun odotan sitä, että tämä draama rauhoittuu. Syynä on kaikkilla : ihastuminen. Vaikka olisikin ihastunut johonkin, asian voi hoitaa fiksummin millä tavalla asiat on hoidettu tähänasti..juostaan heti sen syliin keneen ollaan pikkasen ihastuneita..*huokaus* EI NÄIN!

Viikoloppuna aijotaan ottaa kuvia Katjan kassa ajankuluksi~ Sitten pelataan taas pesistä ja jotain. Ainiin ja Takkisen pitäisi tulla viikolopuksi taas tänne, kivaa kun kaveri käy täällä. Kassu, Taru ja Tia lopettavat Pieksänmäellä opiskelut ja tulevat takaisin Otavaan. Tia, Mikkelin amikseen. Kassu, Otavan lukioon ja Taru, Otavan lukioon tai Mikkelin amikseen. Takkinen meinaa vissiin tulla Otavan lukioon myöskin..Vanha jengi kokoontuu 8D!

Tulevalla viikolla ei ole lähiopetusta ja jään Otavaan. Teen tehtäviä netissä viikolla sitten~


( Minä, Katja ja Anette )( Takkinen vasemmalla, Anette aivan edessä, Aneten takana Ellu, oikealla Marika ja Marikan takana Katja. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti